• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko? Kako si rekao?! Novi trener Čelsija se obrukao - ne zna imena svojih igrača (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I ko može da ga krivi kada u igračkom kadru ima vjerovatno više od 50 fudbalera...

 Maurisio Poketino ne zna sve igrače Čelsija Izvor: Profimedia/BeanymanSports/Screenshot

Od kada je američki biznismen Tod Boli kupio Čelsi - klub je potrošio više od milijardu evra na pojačanja, pa se tako nova imena samo nižu i nižu... Za potpuni "raspad sistema" prethodne godine kriva je loša atmosfera usljed prevelikog broja igrača koji nekad čak nisu mogli da zajedno prisustvuju klupskim sastancima jer nije bilo mjesta. Iako je ovog ljeta već veliki broj igrača napustio "Bridž", brojno stanje se nije dramatično smanjilo.

To pokazuje i komentar menadžera Maurisija Poketina koji je nakon prve pobjede na klupi Čelsija (3:0) protiv Lutona bio upitan za dvojicu zaboravljenih fudbalera "plavaca", a s obzirom na to da nije ni računao na njih - djelovalo je kao da ne zna o kome se radi i morao je da se posavjetuje sa portparolom.

"Neću da vas pitam za Lukakua, želim za druga dva igrača koja su nestala", kazao je novinar poslije čega je Poketino naglo podigao glavu: "To su Malang Sar, koji je bio na pozajmici prošle sezone...", nastavio je novinar. Na to se Poketino iznenadio i pitao: "Ko?" Ni kada mu je ponovljeno, i napomenuto da takođe objasni šta se desilo sa Džejmijem Kamingom, Argentinac nije djelovao da zna o kome se radi.

"O Bože... Malang Sar i Džejmi. Ne znam šta da vam kažem. Iznenadili ste me, kao da ste me udarili pesnicom u lice jer smo pričali o nečemu drugom", kazao je Poketino u pokušaju da ubijedi medije da zna o kome se radi, ali nije uspio u tome uprkos harizmatičnom pokušaju da se nasmije na silu.


Sar (24) je u Čelsiju inače od 2020. godine kada je došao kao slobodan agent iz Nice i dobio je fantastičnu platu od čak 100 hiljada evra nedjeljno. Nije uspio da se izbori za minutažu u Čelsiju tako da je išao na pozajmice u Porto i Monako, a zbog "jake plate" niko ne želi da ga otkupi iako pokriva sve pozicije u odbrani. Ukupno u Čelsiju ima 21 meč. Što se tiče Džejmija Kaminga, u pitanju je rezervni golman koji nema mjesta pošto je i Đorđe Petrović stigao na "Stamford bridž". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC