• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - srpski golman je igrač Čelsija!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Holivudska životna priča srpskog fudbalera. Sve je stalo u 16 mjeseci!

 Đorđe Petrović potpisao za Čelsi Izvor: MN PRESS

Srpski golman Đorđe Petrović (23) postaće novi član Čelsija u transferu od 16 miliona evra, potvrdio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano. Bivši čuvar mreže Čukaričkog, trenutno član Nju Inglanda u Americi, u srijedu će otići na ljekarske preglede i postaće član ekipe Maurisija Poketina.

Petrovića mnogi smatraju najboljim golmanom američke MLS lige, u koju je otišao iz matičnog Čukaričkog u proleće 2022. za 909.000 evra. I brojevi pokazuju koliko je unosan posao napravio njegov klub, koji nikad nije prodao igrača ni za približni iznos.

Prije Petrovića, iz Nju Inglanda su u Premijer ligu odlazili golman Arsenala Met Tarner za 5,9 miliona evra, prije 16 godina istim putem pošao je i legendarni napadač Klint Tempsi, kada je otišao u Fulam za tri miliona evra...

Đorđe će se u Londonu boriti za mjesto prvog golmana sa Špancem Robertom Sančezom, koji je stigao prije dvije sedmice iz Brajtona za 23 miliona evra i potpisao ugovor do 2030. godine. Petrović , rođeni Požarevljanin, sigurno će u budućnosti biti standardan član "A" reprezentacije, za koju je do sada odigrao dva meča, pod vođstvom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Petrović će biti prvi Srbin u Čelsiju od Nemanje Matića, koji je ostavio dubok trag u klubu i donio titulu na Stamford Bridž. Na kultni stadion u posljednja tri prelazna roka stigao je ogroman broj igrača i potrošen je nevjerovatan novac - novi gazda kluba, Amerikanac Tod Boli, uložio je više od milijardu evra na pojačanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC