• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se zahvaljuje navijačima - ima ih 20.000: Njihova lica ne viđate često, a zbog njih funkcioniše klub!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli nakon 20.000 članova poslali važnu poruku navijačima, žele ih i na stadionu!

 Članarinu u FK Crvena zvezda obnovilo 20.000 članova Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima armiju navijača koja omiljeni klub prati i na domaćim utakmicama i na gostovanjima, a crveno-bijeli su se na društvenim mrežama pohvalili i tačnom brojkom članova kluba! Čak 20.000 navijača obnovilo je članarinu za ovu godinu, pa su se u ime čitavog kluba koji je u posljednjih šest godina osvojio isto toliko šampionskih titula njima zahvalili zaposleni u klubu!

Oni koji svakoga dana rade "u sjenci" - nisu igrači, ali bez njih ne može da funkcioniše veliki kolektiv - izrazili su zahvalnost svim članovima kluba, uz podsjećanje na rekorde koje je Crvena zvezda prethodnih godina oborila. Tom prilikom pred kamerama su se našla neka poznata lica poput Marka Marina, ali i oni koje vlasnici članskih karata nisu imali priliku da upoznaju.

Svi zajedno govorili su o velikim postignutim rezultatima, ali i planovima za budućnost. Po njihovim riječima, vrijeme je za novu eru Crvene zvezde!

"Zvezdaši, hvala za podršku i kada nije bilo lako. Hvala za bezuslovnu ljubav. Ovo je početak nove Zvezdine ere. Vidimo se u subotu od 20 časova na Marakani, dođite da zajedno proslavimo rođendan našeg stadiona, svi mi koji smo dio velike crveno-bijele porodice. Budite uvijek uz crveno-bijele, jer Zvezda je naša porodica", navodi se u obujavi koju je Crvena zvezda podijelila na svom Instagramu.

Podsjećamo, Crvena zvezda će u subotu odmjeriti sange sa Novim Pazarom, u okviru šestog kola Superlige. Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 20 časova, a tom prilikom biće proslavljen i 60. rođendan stadiona na kojem crveno-bijeli već decenijama ispisuju istoriju!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC