• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA NAŠLA VELIKO POJAČANJE, ČEKA DA RUSI KAŽU "DA"! Za njega tražili ŠEST MILIONA, ali ovo je plan crveno-bijelih

Crvena zvezda želi da pozajmi mladog francuskog napadača za Ligu šampiona

 Vilson Isidor na meti Crvene zvezde Izvor: Profimedia

Napadač Lokomotive iz Moskve, Vilson Isidor mogao bi da pređe u Crvenu zvezdu, piše "Mozzart sport". Francuski napadač visok 186 centimetara proslavio je prije dva dana 23 rođendan i velika je želja šampiona Srbije, koji u finišu prelaznog roka želi da osigura dolazak klasičnog centarfora, nakon što je prije nekoliko nedjelja propao pokušaj da dovede Emanuela Late Lata.

Prema pisanju "L'ekipa", za Isidora je ovog ljeta zainteresovan bio Olimpik Marsej, pisano je i da se slavni francuski klub već dogovorio sa fudbalerom, ali se klubovi po svemu sudeći ipak nisu "našli". Navodno je Lokomotiva za njega tražila šest miliona evra, a Olimpik je doveo Hoakina Koreu iz Intera na pozajmicu od dva miliona, uz dogovor da sljedećeg ljeta bude otkupljen za 12 miliona. Iako su na Velodromu imali ideju da upare Argentinca i Francuza, to se nije dogodilo, pa Zvezda ima šansu da dovede tražnog napadača.

Isidor je prošao kroz mlade kateegorije Rena, potom je igrao i za Monako i za mladu reprezentacije Francuske. U kneževini nije uspio da se nametne i da stekne redovne minute, pa je u januaru 2022. otišao u Lokomotivu iz Moskve i u njoj dao 19 golova u dosadašnja 42 nastupa. I prošle zime najavljivano je da će se vratiti u domovinu, tada su ga navodno htjeli Lion i Lorijen, ali je na kraju ostao u Lokomotivi. Da li će srpski klub uspjeti da odvede iz Moskve?

Prema saznanjima Mozzart sporta, Zvezda i Lokomotiva vode najveću borbu u pregovorima oko modela otkupa na isteku pozajmice. Ruski klub želi da taj otkup bude obavezan, a Zvezda hoće da ostavi u ugovoru mogućnost da otkupi fudbalera, čiji ugovor sa Lokomotivom ističe 2026. Crveno-bijeli su sa istim klubom pregovarali i prošle godine i uspješno dogovorili pozajmicu Marka Rakonjca, ali se on ipak nije zadržao na "Marakani", pa sada igra za TSC. Sada prvak Superlige želi da istim putem dovede i "desetku" moskovskog kluba.

Pogledajte

02:11
Zvezdan Terzić
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC