• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka u Mančesteru - trener ga kritikovao, on se oglasio saopštenjem!

Autor Dragan Šutvić

Stvari ne funkcionišu tako dobro u Mančester junajtedu, sukob na relaciji trenera Ten Haga i Sanča...

 mančester junajted sukob ten haga i sanča  Izvor: Profimedia

Frka u Mančester junajtedu. Trener Erik ten Hag i Džejdon Sančo ušli su u klinč i svađaju se preko medija. Prvo je šef struke "crvenih đavola" pred meč sa Arsenalom izjavio da "on nije u timu zbog lošeg rada na treninzima" i da "njegov nivo trenutno nije na nivou Junajteda".

Nije se dugo čekalo na odgovor, pošto je engleski fudbaler odlučio da izda saopštenje i da to postavi na svim svojim profilima na društvenim mrežama. "Molim vas, nemojte da vjerujete u sve što pročitate. Neću dozvoliti da ljudi pričaju neistine. Na treninzima se ponašam normalno i vjerujem da postoje drugi razlozi za sve ovo o kojima neću da pričam. Žrtveni sam jarac već neko vrijeme i to nije fer. Želim samo da igram fudbal sa osmijehom na licu i da pomognem timu. Poštujem sve odluke trenera i stručnog štaba, igram sa fantastičnim igračima i zahvalan sam na tom izazovu. Nastaviću da se borim za ovaj grb", poručio je Sančo.

Došao je Sančo iz Dortmunda za 90 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja. Sredinom prošle sezone napustio je klub, nije išao na mini-pripreme, već je otišao da trenira individualno i da proba da se vrati pošto "nije bio fizički i mentalno spreman." Vratio se u tim, ali ni ta pauza mu nije pomogla.

Što se tiče Ten Haga, on je poznat kao trener kod kog nema protekcije, pa je tako otjerao i Kristijana Ronalda iz tima, a bio je u sukobu i sa još nekim igračima zbog pojedinih odluka. Stvari definitivno nisu dobre na "Old Trafordu"...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC