• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće otpisanog igrača Junajteda?! Bio najveći talenat na Ostrvu, pa precrtan zbog zločina!

Autor Milutin Vujičić

Talentovani napadač Mejson Grinvud traži novu sredinu i navodno je Crvena zvezda jedan od klubova koji su zainteresovani za njega.

 Crvena zvezda želi Mejsona Grinvuda Izvor: Profimedia

Crvena zvezda traži napadača za Ligu šampiona i to bi na kraju mogao da bude engleski fudbaler Mejson Grinvud, prenosi britanski tabloid "Dejli Mejl" svoja saznanja. Prema njihovim informacijama, Crvena zvezda je u najužem krugu timova koji "napadaju" Grinvuda u završnici prelaznog roka, pošto je sve izvjesnije da će pregovori o njegovom odlasku u neki od timova "lige petice" uroditi plodom.

Ovog ljeta su se za Grinvuda, koji je precrtan u Mančester junajtedu, raspitivali Lacio, Hetafe, Olimpijakos i Bešiktaš, a sada se navodno uključila i Crvena zvezda. Problem oko talentovanog Engleza naravno nije ni njegov kvalitet, kao ni plata koju bi Zvezda mogla da plati, nego je sve mnogo kompleksnije zbog optužbi za sek*ualno zlostavljanje.

Bivša djevojka optužila je Mejsona Grinvuda da ju je fizički i sek*ualno zlostavljao, za šta je imala i dokaze, a iako ga je na kraju sud oslobodio krivice - Mančester junajted nije želio da "prlja svoje ime" i rastao se sa jednim od najtalentovanijih fudbalera koje su "proizveli" u svojoj akademiji fudbala. Upravo zbog tog razloga i drugi klubovi "bježe" od Grinvuda i ne žele da ga dovedu iako je slobodan agent.

Mejson Grinvud (21) može da igra na mjestu desnog krila, i u samom špicu, a posljednji takmičarski meč odigrao je još u januaru 2022. godine. Nakon toga su u javnost izašle optužbe i Junajted ga je suspendovao sve do kraja istrage, da bi nakon odluke da se oslobađa krivice (što ne mora da znači da nije kriv) - ipak odlučili da ga ne vraćaju u tim.

Iako veoma mlad, Mejson Grinvud je već odigrao 129 utakmica za Mančester junajted i na njima je zabilježio 35 golova i 12 asistencija. Crvena zvezda inače traži napadača za kraj prelaznog roka i ima rok do 4. septembra u ponoć da registruje igrače za grupnu fazu Lige šampiona, što govori da će sljedeća 72 sata biti veoma interesantna na "Marakani" pošto je Baraku Baharu uz to potrebno još jedno pojačanje u odbrani i u veznom redu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC