• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO SAM KLINAC, A SAD SA NJOM IMAM ČETVORO DJECE! Cijela Španija priča o njoj i njemu: Hoćete avion? Evo ga ovdje (FOTO)

Serhio Ramos je došao u klub svog djetinjstva, a svi su gledali u njegovu suprugu na promociji.

 Serhio Ramos supruga Sevilja Izvor: Profimedia

Serhio Ramos je ostvario san i poslije 18 godina ponovo će igrati za svoj matični klub, Sevilju. Španski velikan odbio je čak 20 miliona evra godišnje u Saudijskoj Arabiji i vratio se u rodnu Andaluziju za 20 puta manje novca, a na promociji je bio veoma emotivan, kao i svi u njegovom okruženju, kao i čak 22.000 navjiača koji su došli da ga pozdrave i dočekajući kući.

U društvu predsjednika kluba Hozea Kastra, kao i sportskog direktora Viktora Orte, a u društvu saigrača Ivana Rakitića, saigrača u djetinjstvu Hesusa Navasa i ostalih, legendarni kapiten Real Madrida objasnio je zašto se vratio u matični tim.

"Ne morate da predstavljate Serhija Ramosa, on je jedan od nas. Ali htio sam da kažem ipak par riječi, jer se mnogo potrudio da bi došao ovdje. Uradio je sve što je mogao, dugo je ovo želio i napravio je važne finansijske ustupke i zato javno hoću da mu zahvalim", rekao je predsjednik kluba na promociji.

Ramos se borio sa emocijama. "Ovo je za mene nezaboravan dan, vratio sam se kući poslije 18 godina. Čovjek ne zna kada će se to dogoditi, ali nekad se ovakve stvari dogode i ovo je jedan od tih dana. Biće ovo veoma uzbudljivo za mene. Hoću da zahvalim svima u rukovodstvu kluba što su mi dali šansu da se vratim kući", rekao je Ramos na početku obraćanja.

Naravno, među prvim imenima koje je izgovorio bilo je ime Antonija Puerte, pokojnog fudbalera Sevilje sa kojim je Ramos odrastao u klubu i koji je nažalost preminuo godinu dana nakon Ramosovog odlaska u Real Madrid.

"Otišao sam odavde kao dijete, bio sam sam, a sada se vraćam sa suprugom, sa četvoro djece i hoću da zahvalim svom bratu Reneu, jer je bio sve vrijeme uz mene. Hoću da se na ovom mjestu sjetim tri osobe koje su mi promijenile život. Jedna je Antonio Puerta, kome dugujem mogo i siguran sam da nastavlja da navija i da komanduje i 'odozgo'. Dalje, želim da se sjetim svog dede, koji me je napravio navijačem Sevilje odmalena, a treći je moj otac, koji me je napravio osobom kakva sam danas. Hvala mu za ličnost i skromnost koju je usadio u mene kada sam bio mali".

"Ovo je veoma emotivno za mene. U pitanju je ostvarenje sna, zatvaranje kruga... Prije nego umrem, volio bih da osvojim nešto sa timom koji mi je u duši, a to je Sevilja. Nadam se da ću moći da doprinesem i da pružim najbolje od sebe da bismo ostvarili ciljeve kluba. To bi bilo nezaboravno za mene".

"HOĆETE AVION? EVO GA!"

Izvor: Profimedia

Zanimljiv detalj konferencije bio je i onaj u kojem su predsjednika kluba podsetili na njegovu izjavu o tome da je Ramosov povratak "nemoguća misija". Sportski direktor Viktor Orta tada je izvadio igračku, mali avion i našalio se na taj račun. "Hoću da iskoristim ovu priliku da dam Pepeu poklon... Dajem ti avion, iz ljubavi. Pravi buku, sve radi", nasmijao se on. Predsjednik je prihvatio poklon i dao ga jednom od Ramosove četvoro djece.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC