• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Pazar gori - odjeknula bomba srpskog fudbala!

Autor Dragan Šutvić

Najzvučniji transfer ovog ljeta, Adem Ljajić se vratio u Srbiju i igraće za Novi Pazar!

 adem ljajić u novom pazaru  Izvor: Instagaram/fknovipazar_official/Screenshot

Adem Ljajić stigao je u Novi Pazar i dočekan je kao heroj! Ljubimac navijača prešao je u klub iz rodnog grada, čime je ostvario svoju staru želju i zadužio plavo-bijeli dres. Nekadašnji as Partizana, Fiorentine, Rome, Intera, Bešiktaša i drugih timova zadužio je "desetku" u Pazaru i bez dileme je postao najveće i najzvučnije ime koje je ikad stiglo u taj klub.

Adem Ljajić je prošlu sezonu proveo u Turskoj, igrajući za Karagumruk pod vođstvom slavnog Italijana Andree Pirla, a predstojećeg vikenda će debitovati za Novi Pazar u utakmici na Gradskom stadionu protiv Napretka. Potom će predvoditi Pazarce i protiv Mladosti u Lučanima, zatim protiv Spartaka iz Subotice kod kuće, a u Beogradu će prvi put zaigrati protiv Voždovca, 1. oktobra.

Ljajić je u Beogradu započeo fudbalsku karijeru, igrajući za Partizan i iako je nerijetko prethodnih godina nagovještavano da bi mogao da se vrati u Humsku, on je sa 31 godinom došao ipak u rodni grad. Pogledajte kako je poveo navijanje među oduševljenim navijačima:

"Pazare jedini najbolji, nikad nećeš biti sam...", pjevao je Ljajić u dresu novog tima i oduševio navijače, koji su do sada navijali za njega gledajući ga u dresu crno-bijelih i klubova u inostranstvu, kao i u opremi Srbije. Nastupajući za reprezentaciju, Ljajić je prošao kroz sve mlade selekcije i 2010. debitovao za "A" tim, za koji je odigrao 47 utakmica, uključujući i tri nastupa na Mundijalu u Rusiji 2018. godine. 

Navijači Novog Pazara uživaju ovog ljeta uz svoj klub i sa mnogo optimizma dočekuju nastavak sezone, jer će na terenu gledati tandem nekadašnjih vezista Partizana, Adema Ljajića i Sejdubu Sumu, koji je takođe ovog mjeseca stigao u Pazar, a dočekan je takođe kao superstar - sletio je helikopterom u novi klub.

Novi Pazar je u prvih šest kola osvojio samo sedam bodova, ali će sa Ljajićem u sastavu ambicije biti mnogo, mnogo veće od takvog učinka i tek 11. pozicije na tabeli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC