• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je stigao, Ljajić ili Nejmar?! Novi Pazar gorio zbog najvećeg pojačanja u istoriji kluba! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić trebalo bi da bude lider tima i jedan od najboljih fudbalera u čitavoj ligi.

 Adem Ljajić predstavljen u Novom Pazaru Izvor: MN PRESS

Danima se znalo - sada je i zvanično! U nastavku sezone Adem Ljajić bi trebalo da bude najveća zvijezda srpskog fudbala, pošto je nakon raskida ugovora u Turskoj potpisao za Novi Pazar! Po prvi put će - priča se besplatno - Ljajić igrati u rodnom gradu, a na superligaškim terenima vidjećemo ga poslije 13 godina i odlaska iz Partizana u Seriju A! Spektakularan transfer Pazaraca iziskivao je i prigodnu svečanost, pa je nekoliko hiljada ljudi došlo da vidi Adema u novom dresu.

Klub je pozvao sve navijače da se u petak od 20.00 nađu na stadionu i isprate promociju najvećeg pojačanja u istoriji kluba, a upravo to se i dogodilo - prepune tribine skandirale su Ademu Ljajiću i njegovim novim saigračima, uz poruke da žele plasman u Ligu šampiona i titulu u domaćem prvenstvu!

"Rođeni Pazarac i najveće pojačanje FK Novi Pazar u istoriji kluba predstavljen u plavoj opremi. Adem Ljajić je predstavljen pred 4.000 navijača na Gradskom stadionu koji su oduševljeno pozdravili sjajnog fudbalera Novog Pazara i bivšeg igrača Partizana, Fiorentine, Rome, Intera i Bešiktaša", navodi se u objavi zvaničnog Instagram naloga, a priložene su i fotografije sa lica mjesta. Na njima se vidi kakva je bila atmosfera kada je Adem izašao na teren u plavo-bijelom dresu sa brojem 88.

Pogledajte:

Podsjećamo, Adem Ljajić je u karijeri nastupao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter, Torino Bešiktaš i Karagumruk. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 47 mečeva uz devet postignutih golova i nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, a za mlađe kategorije nacionalnog tima odigrao je još 33 meča. Svojevremeno je najavljivan kao jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope, a opšti utisak je da u italijanskom fudbalu nije pokazao sve što zna.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC