• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Şerhio Ramos pokazao klasu sa 37 godina! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Bacio se Ramos kao da mu je 20, a ne 37 godina i sačuvao je gol Sevilje.

 Serhio Ramos spasio gol Sevilje Izvor: Arena Sport/Screenshot

Legendarni španski fudbaler Serhio Ramos vratio se ovog ljeta u Sevilju nakon što mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom. Odbio je bogatije ponude iz Saudijske Arabije, Katara i Turske kako bi obukao dres kluba u kome je ponikao, tako da je punih 18 godina poslije odlaska sa stadiona "Ramon Sančez Pishuan" zaigrao za domaći tim.

Sevilja je došla do teško izvojevane pobjede protiv Las Palmasa 1:0 (0:0) pogotkom još jednog novajlije Lukebakija u 71. minutu, a prije toga je Serhio Ramos uspio da sačuva svoj tim nakon najopasnijeg naleta gostiju. Preciznije, da nije bilo njegove intervencije iz 47. minuta, pitanje je da li bi Sevilja na kraju došla do pobjede, što je samo još jedan dokaz kakvu razliku prave fudbaleri svjetske klase poput Ramosa.

Prvo je u kontri Las Palmasa dobro odbranio srpski golman Marko Dmitrović, ali je loptu odbio samo do drugog igrača gostiju čiji šut je potom "supermenskom" intervencijom zaustavio Serhio Ramos. "Bacio" se na loptu i uspio je tijelom da odbrani, a nije ni koristio ruke što je utvrdila VAR tehnologija.

Pogledajte intevrenciju Dmitrovića i Ramosa, koji je od ovog meča zamijenio Nemanju Gudelja u srcu odbrane i vidjećemo da li će se srpski reprezentativac vratiti u startnih 11 dolaskom legende.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC