• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUDIJA NAM KAŽE NIJE FAUL, A ONDA GA POZOVU! Oglasio se Natho: Kao da hoćemo da ubijemo naše navijače...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bibars Natho, najbolji fudbaler crno-bijelih i strelac gola za preokret protiv Radnika, govorio je o crvenom kartonu saigrača.

 Bibars Natho o ponistenom golu Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je poslije velikog preokreta pobijedio Radnik iz Surdulice u Humskoj 3:2 (0:2), a gol odluke postigao je izraelski fudbaler Bibars Natho u 98. minutu nakon duge VAR provjere. To je već treći put ove sezone da su crno-bijeli uspjeli da slave nakon "minusa" u prvom poluvremenu, pa je Natho kazao da zna da to nije baš prijatno navijačima. "Posljednjim utakmicama kao da smo probali da ubijemo naše navijače. Priredili smo im teške trenutke. Vratili smo se poslije 0:2, tada smo počeli da igramo", poručio je "meč viner" poslije susreta u Humskoj.

Natho je ocijenio da je problem što Partizan počinje da igra tek kada "nema šta da izgubi" i to mora da se promijeni u sljedećim mečevima da bi od prvog minuta imali samopouzdanja, ali dodaje da im nije jasno zbog pritiska koji je na igračima u ne tako sjajnoj atmosferi u klubu.

"Pod velikim smo pritiskom, što je normalno kada igraš u Partizanu. Jer to je veliki klub, moramo da dobijemo svaku utakmicu. Poznata nam je situacija da stanje u klubu nije najbolje poslije ispadanja iz Evrope, ali moramo da pokažemo od prvog minuta zašto smo došli u Partizan", naglasio je Natho koji je kazao da je kod drugog penala insistirao da šutira, iako je kod prvog prepustio Saldanji da uzme loptu.

Izraelac dodaje i da moraju da "gledaju samo sebe" i da ne razmišljaju još o "vječitom" derbiju zakazanom za 27. septembar, dok se osvrnuo i na situaciju iz prvog poluvremena kada je Partizanu poništen gol. Nakon toga je nastao haos na terenu i u njemu je "pocrvenio" rezervista Aleksandar Šćekić.

"Nemoguća situacija. Sudija nam je rekao da nije faul, a onda je dobio poziv iz VAR sobe. I tamo su mu rekli da je bio prekršaj. VAR nije sudija i ne može da mijenja odluku ako nije u nju sto odstu siguran, a u ovom slučaju nije bilo tako. Ne znam zašto se to desilo", ispričao je Natho poslije utakmice nakon koje je Partizan preskočio najvećeg rivala Crvenu zvezdu na tabeli, dok takođe imaju i meč manje od najvećeg rivala.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:13
Partizan Radnik
Izvor: Arenasport/printscreen
Izvor: Arenasport/printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC