• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidim da nam čestitaju, ozareni su... A JA RAZOČARAN! Žarko Lazetić: Dečko je stavlja gdje poželi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener TSC-a u svom stilu govorio o porazu u Engleskoj u Ligi Evrope

 Žarko Lazetić razočaran zbog poraza TSC od Vest Hema Izvor: TV Arena sport Premium/Screenshot

TSC je izgubio od Vest Hema u Londonu, na početku grupne faze Lige Evrope. Srpski tim vodio je u Londonu od 48. minuta i sjajnog gola Petra Stanića poslije kontre, ali je potom ipak primio tri pogotka nakon centaršuteva domaćih i fenomenalnih lopti Džejmsa Vord-Prausa. Poslije meča, trener srpskog tima Žarko Lazetić i ekipa primali su čestitke zbog hrabrog nastupa, ali su bili razočarani, jer su osjećali da su mogli više od poraza.

"Razočaran sam porazom, bez obzira na sve. Pričamo o utakmici '11 na 11', imali smo dobru priliku da postignemo nešto više. Mislim da smo je propustili. Oni imaju ekstremni kvalitet iz prekida i ovaj dečko Vord-Praus stavlja loptu gdje god poželi, u prvom poluvremenu smo to kontrolisali, iako su imali šanse, ali u drugom dijelu nismo. Htjeli smo da igramo sa nižom postavom, nisu sa loptom ultra-organizovana ekipa, išlo je u smjeru u kom smo zamislili", rekao je mladi trener za TV Arena sport.

"Kad smo dali gol, pomislio sam da smo dali malo rano. Uveli su igrače, Antonija, a bilo nam je bitno da ne igraju Antoni, Paketa, i Vord-Praus. Nažalost, on je ušao, njih dvojica su igrala, imali smo i povredu, trpili smo na prekidu, blii smo još niži i izgubili smo", dodao je on.

"Vidim da dosta čestitaju, svi su ozareni, čestitaju, ali ja sam razočaran, jer smo imali priliku. Protiv Brage nije bilo tako, nismo još bili spremni za taj nivo, ali ovdje smo bili pravi kad smo dali gol, tih 5-10 minuta. Hoću da igrači vjeruju kao što su tada vjerovali. Ovo jeste napredak u odnosu na Bragu i volio bih da napredujemo iz utakmice u utakmicu", takođe je kazao Lazetić.

"Svi su razočarani, igrači i ja zajedno sa njima, vidjeli smo priliku, spremali smo da da dođemo da pokušamo da pobijedimo, bili smo možda i blizu. Šutnuli smo 10 puta na gol, imali svoje momente, situacije, naravno, imao ih je i Vest Hem, što je očekivano. Ali imali smo i kadrovskih promjena, bez Čalušića i Ilića koji su bili van zbog povreda. Bili smo dobri, ali smo tužni i nesrećni, jer osjećamo da smo mogli malo više od ovoga", podvukao je trener tima iz Bačke Topole.

TSC će sljedeći evropski meč igrati 5. oktobra, protiv Olimpijakosa kod kuće.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC