• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morao je doći i taj dan da izgubimo! Trener Širokog Brijega Marijan Budimir čestitao Borcu na pobjedi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Širokog Brijega Marijan Budimir čestitao je Borcu na pobjedi i istakao da je prvom porazu njegove ekipe kumovao loš ulazak u zaostalu utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Marijan Budimir Izvor: Promo/NK Široki Brijeg

Banjalučani su pogocima Jove Lukića i Damira Hrelje u prvih osam minuta susreta na "Pecari" praktično riješili pitanje pobjednika i nanijeli domaćinu prvi poraz u ovoj sezoni.

"Čestitam Borcu na pobjedi. Kao što sam rekao i prije utakmice, pokazali su se kao iskusna ekipa koja zna igrati na rezultat. Nas je koštao jako loš ulazak u utakmicu. U prvih 10 minuta primili smo dva gola, jedan iz prekida, drugi iz greške, izgubljenog duela. Izgubili smo jako puno duela u prvih 20-ak minuta. Vidjeli se koliko nam nedostaje Capan koji je davao čvrstinu našem veznom redu", rekao je trener Širokog Brijega Marijan Budimir na konferenciji za medije i dodao:

"Pokušali smo drugo poluvrijeme s izmjenama i igrača i formacije. Uzeli smo posjed, pokušavali, dolazili do nekih prilika i poluprilika, ali nismo imali dovoljno inspiracije i raspoloženih pojedinaca kako bi bili efikasni u napadu. Borac se povukao, prepustio nam inicijativu i organizovano se branio. Morao je doći i taj dan da izgubimo. Nažalost, danas nije bio naš dan, ali idemo dalje. Imamo zgusnut raspored, treba se dobro odmoriti, čeka nas teška utakmica u gostima sa Željezničarom."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC