• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA odredila sudiju za meč Zvezde i Jang Bojsa! Škotlanđanina ne pamte Srbi po dobrom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Određen je sudija koji će dijeliti pravduu duelu između Crvene zvezde i Jang Bojsa u srijedu uveče, u okviru drugog gola grupne faze Lige šampiona.

 Vilijam Kolum sudi Zvezdi protiv Jang Bojsa Izvor: Profimedia

UEFA je jutros objavila koga je delegirala za mečeve Lige šampiona, a na "Marakanu" stiže već dobro poznato lice srpskim navijačima. Na meču drugog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa, koja je na programu u srijedu od 21 čas, pravdu na terenu dijeliće Vilijam Kolum iz Škotske. Njegovi saradnici, ujedno i sunarodnici biće Fransis Konor i Dejvid Mekgiši, a četvrti arbitar je Dejvid Dikinson.

Kontrolori u VAR sobi čine Dejvid Kuti takođe iz Škotske i Endru Dalas iz Engelske, kontrolor suđenja je Jermenac Karen Nalbandjan, a delegat Slovenac Danijel Jošt. Srpska javnost imala je priliku da se susretne sa glavnim arbitrom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo između Srbije i Luksemburga, kada sudija nije dosudio penal u korist "orlova". VAR je reagovao i pozvao sudiju da ponovo vidi situaciju u kojoj je Tadić prevario golmana Luksemburga, koji ga je potom zakačio po nozi, ali ostao je pri svojoj odluci da nema ništa od kaznenog udarca za Srbiju.

Crvenoj zvezdi takođe je poznat Vilijam Kolum iz utakimice protiv Pjunika u revanš meču kvalifikacija trećeg kola Lige šampiona, kada je tim crveno-bijelih slavio pobjedu sa konačnih 0:2. Srbiji je sudio i u Ligi nacija protiv Rusije 2020. godine, a domaćini su slavili 3:1. Ostaje da vidimo da li će ekipa Barak Bahara moći da ponovi uspjeh od prošle godine iz Berna pod budnim okom škotskog arbitra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC