• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski pregovara sa Saudijcima - ovo bi mogla da bude posljednja stanica za Poljaka

Fudbaler Barselone Robert Levandovski mogao bi na kraju sezone da karijeru nastavi u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije, prenosi Dejli mejl.

 Levandovski bi mogao u Saudijski Arabiju Izvor: Profimedia

Fudbaler Barselone Robert Levandovski bi mogao da pređe u saudijsku ligu, piše britanski "Dejli mejl". Iako je Poljak već odbio ponudu sa Bliskog istoka od kluba Abhe, čiji je član srpski vezista Uroš Matić, Arapi još uvijek nisu izgubili interesovanje za jednog od najboljih napadača na svijetu. Britanci pišu da bi na kraju sezone Levandovski mogao da popusti i prihvati angažovanje u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije.

"Nikada nisam razmišljao o odlasku u Saudijsku Arabiju. Pre nego što je počela pandemija virusa korona postojala je ideja da se sa porodicom preselim u Sjedinjene Američke Države, ali to više nije u mojim planovima. Imam ugovor sa Barselonom još dvije godine, uz opciju da se produži na još 12 mjeseci, ovdje mi je lijepo i zaista ne vidim razlog zašto bih mijenjao sredinu", rekao je zvanično najbolji fudbaler svijeta 2020. godine.

Poljski napadač trenutno ima ugovor sa Kataloncima do juna 2026. godine, ali odlučio je da intenzivije pregovara o ranijem napuštanju La Lige. Levandovski (35) je u Barselonu stigao 2022. iz Bajerna, a za katalonski klub je odigrao 55 utakmica i postigao je 39 golova i ostvario 12 asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC