• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit intervju Zlatana Ibrahimovića! Objasnio da li su bolji golovi ili se*s, pa otkrio zašto je morao da kupi ferarija

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović poznat je po kontroverznim izjavama.

 Intervju Zlatana Ibrahimovića o fudbalu i seksu Izvor: Twitter/screenshot/PiersUncensored

Brtianski novinar Pirs Morgan pripremio je gledaocima svoje emisije pravu poslasticu - u studio stiže svježe penzionisani Zlatan Ibrahimović, a to je spektakl koji se ne propušta. Legendarni švedski fudbaler balkanskog porijekla - od oca iz BiH i majke Hrvatice - poznat je po izjavama bez dlake na jeziku, pa je tako i ovog puta. Samo trejler za emisiju koja tek treba da se emituje već je izazvao mnogo pažnje širom svijeta.

Poznatog novinara zanimalo je da Zlatan napravi poređenje između postizanja golova i vođenja ljubavi, nakon čega je od Ibrahivomića dobio odgovor koji će se prepričavati. "Se*s je bolji. Ko god misli drugačije ima problem u krevetu", poručio je Zlatan Ibrahimović veoma kratko i autoritativno.

Ovakav nastup nekadašnjeg fudbalera Ajaksa, Intera, Juventusa, Milana, Mančester junajteda, Barselone Pariz Sen Žermena i još nekoliko timova potpuno se uklapa u imidž koji je gradio od početka karijere. Zbog toga ne treba da čudi ako tokom emisije budemo čuli još nekoliko sličnih izjava nekadašnjeg napadača, koji je svojim temperamentom stvarao ili fanove ili hejtere - sredine nije bilo.

Pogledajte najavu njegovog gostovanja:

Tokom kratkog inserta koji se već zavrtio na društvenim mrežama mogu se čuti još neke rečenice slavnog fudbalera koje će ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu prikovati uz televizijske ekrane. Zlatan je još jednom govorio o sebi kao religiji, a nije propustio priliku ni da pecne Pepa Gvardiolu.

"Mislite da se šalim kada kažem da sam Bog? Ne, uopšte se ne šalim", rekao je švedski fudbaler porijeklom sa Balkana, prije nego što je objasnio kako se borio sa autoritetom čuvenog trenera u Barseloni: "Gvardiola? Na prvom sastanku mi je rekao da igrači ovdje ne dolaze s Ferarijima. Otišao sam i kupio je*eni Ferari."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC