• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović ne dopušta jednu stvar djeci

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bivši fudbaler svojoj djeci može da priušti apsolutno sve, ali djeca još nisu uključena u svijet interneta.

 Zlatan Ibrahimović ne dozvoljava djeci društvene mreže Izvor: Profimedia

Bivši fudbaler Zlatan Ibrahimović imao je blistavu karijeru. Zabilježio je nastupe za brojne svjetske klubove kao što su: Juventus, Inter, PSŽ, Mančester Junajted, a postao je i legenda italijanskog Milana. Njegova vrijednost kao igrača dostigla je 190 miliona dolara, ali detinjstvo mu je bilo je veoma teško. što je otkrio u svojoj autobiografiji "Ja sam Zlatan", koja je objavljena 2011. godine.

Najpoznatiji fudbaler Švedske govorio je i o roditeljstvu i koliko je brižan je otac, ali je istovremeno radio na tome da mu djeca ne budu razmažena kao kod mnogih roditelja njegovog statusa. Može da im priušti u životu, ali jedna stvar nikako nije dozvoljena u porodici Ibrahimović. "Volim svoju djecu kao ništa na svetu. Za mene će uvijek biti na prvom mestu. Voljeti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje djece i moje porodice", rekao je Zlatan.

"Hoće li ta djeca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja djeca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svijetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami", završio je Ibrahimović.

Ibrahimović je već 20 godina srećno zaljubljen i uživa u vanbračnoj zajednici sa 11 godina starijom Helenom Seger, sa kojom ima dva nasljednika, sinove Maksimilijana (17) i Vinsenta (15). Sinovi su već krenuli očevim stopama u svijetu sporta i nadaju se blistavim sportskim karijerama. Ovi momci veoma liče na svoju majku, a uzor su našli u ocu. Zlatan i supruga Helena su od početka do kraja ostali vjerni pravilu da se o porodičnom i privatnom životu ne priča javno, pa o dešavanjima u njihova četiri zida javnost ne zna mnogo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC