• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li su Švajcarci došli da se osvete? Trener Jang Bojsa komentarisao bizarne natpise pred Zvezdu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Jang Bojsa Rafael Viki komentarisao je i čudne natpise u švajcarskim medijima pred meč sa Crvenom zvezdom.

 Da li su Švajcarci došli da se osvete? Trener Jang Bojsa komentarisao bizarne natpise pred Zvezdu! Izvor: Milan Rasic/© MN press, all rights reserved

Švajcarski mediji napravili su neočekivani haos pred meč Crvene zvezde i Jang Bojsa u drugom kolu Lige šampiona (srijeda, 21.00) podsjećajući na "burno slavlje igrača crveno-bijelih" poslije prethodnog susreta 2019. godine. Tada su fudbaleri Zvezde slavili van stadiona sa navijačima, tako da su igrači Jang Bojsa morali da se znatno duže zadrže u svlačionici dok ne bude potpuno bezbjedno po njih, pa zbog toga navodno sada spremaju osvetu u Beogradu?!

Ako pitate sadašnjeg trenera Rafaela Vikija, to su sve koještarije, pošto se niko sem jednog fudbalera Jang Bojsa nije "uhvatio" za taj detalj i nije opterećen takvom vrstom osvete. Umjesto toga, igrači švajcarskog prvaka žele da ostave dobar utisak i da dođu do prvih bodova u Ligi šampiona.

"Lično, ja 2019. godine nisam bio ovdje. Ne mogu o tome mnogo da kažem. Ta utakmica nije relevantna za sutrašnju. Sigurno je dobro što su neki igrači doživjeli ovaj teren, ali četiri godine u fudbalu su mnogo. Što se drugih stvari tiče, ja stvarno ne mogu da komentarišem 2019. godinu. Drago mi je što smo ovdje, ovo je Liga šampiona, ući ćemo u utakmicu i hoćemo da pobijedimo, to je naša ideja, ali to nije jednostavno nikada u Ligi šampiona. Imamo ambiciju i ona se sigurno ne mijenja", kazao je smireno trener švajcarskog kluba na današnjoj konferenciji za medije.

Rafael Viki je istakao da je pogledao mnogo utakmica Crvene zvezde i da je upoznat sa njenim kvalitetima, dodajući i da će njegov tim biti oslabljen neigranjem povrijeđenog Kastriota. Ipak, istakao je da neće saopštiti igrače koji će u srijedu istrčati na teren "Marakane" od prvog minuta....

"Pogledao sam različite utakmice Crvene zvezde iz lige i sa Mančester sitijem. Poznat nam je protivnik, znamo da je to odličan tim i veliki klub i zato znamo šta nas sutra čeka. Što se tiče te tradicije i istorije, između Jang Bojsa i klubova iz Beograda, nije mi to iskreno poznato, a nije ni odlučujuće za sutrašnju utakmicu", ocenio je Rafael Viki i osvrnuo se na bučnu podršku koju će Zvezda imati na svom stadionu.

"Za takve utakmice se vježba i trenira. Koga god da pitate da li hoće da igra pred tihim ili bučnim navijačima, reći će vam ovo drugo. Ne može ovakav stadion da bude tih, na nama je da preokrenemo tu atmosferu, da igramo sa mnogo vjere, kao protiv Lajpciga. Vidjećemo da li ćemo uspjeti da utišamo stadion sa 50.000 navijača".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC