• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juniori Zvezde pobijedili Jang bojs!

Autor Dragan Šutvić

Najtalentovaniji fudbaleri Crvene zvezde ostvarili veoma važnu pobjedu.

 juniori crvene zvezde pobijedili jang bojs  Izvor: Arenasport/printscreen

Mladi fudbaleri Crvene zvezde napravili su najbolju moguću uvertiru pred meč koji od 21:00 igraju njihove starije kolege - na stadionu Voždovca savladali su vršnjake koji nose dres Jang bojsa (2:1) i stigli do prvih bodova u tekućoj sezoni Lige šampiona za omladince! Golove za crveno-bijele postigli su rezervista Novak Gojkov i prvotimac Jovan Mijatović, a Ugo Para je samo umanjio prednost srpskog tima u finišu susreta.

Pored dva pogotka u mreži švajcarskog tima Zvezda je propustila nekoliko dobrih prilika i ovo je bilo jedno sasvim korektno izdanje tima Nenada Milijaša. Osvojeni su prvi bodovi u Ligi šampiona, pa nakon dva kola grupne faze živi nada o evropskom proljeću u društvu najtalentovanijih ekipa na kontinentu.

Što se tiče meča na Voždovcu, on je kasnio nešto više od pola sata, a zatim je bilo neizvjesno sve do 73. minuta. Tada je Kosta Nedeljković na vrijeme podigao glavu i na drugoj stativi uočio Novaka Gojkova, koji je sa samo nekoliko metara pogodio praznu mrežu gostiju. Nije dugo trebalo Jovanu Mijatoviću da duplira prednost. Igrao se 86. minut kada je "otresao" štopera protivničke ekipe, zatim zalomio golmana i rutinski spakovao loptu u gol - pobjeda je tada bila u šaci. Strepilo se u Beogradu nakon što je Para leijpo pogodio sa oko 15 metara udaljenosti, ali gosti nisu imali snage za nešto više.

Meč mladih timova Crvene zvezde i Jang bojsa obilježilo je nekoliko fantastičnih poteza mladog Andrije Maksimovića i jedan strašan šut koji je završio na prečki. Njega su večeras gledali skauti velikih evropskih timova i imali su priliku da vide svašta - kako se dijete igra sa tri godine starijim rivalima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC