• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezdin Mesi" na meti dva velikana!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda u svojim redovima ima jednog od najtalentovanijih igrača, ali već ga prate velikani.

 andrija maksimović na meti borusije i napolija  Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović već je zbog nastupa u mlađim selekcijama crveno-bijelih i Grafičaru dobio nadimak "Zvezdin Mesi", a dok se navijači nadaju da bi što prije mogao da debituje u prvom timu, stižu informacije koje im se nikako neće dopasti.

Turski novinar Ekrem Korum, specijalizovan za fudbalske transfere, objavio je informaciju da su Borusija Dortmund i Napoli poslali skaute da gledaju mladog fudbalera Crvene zvezde. Pretpostavlja se da su već dobili pozitivne signale o njemu i da žele na licu mjesta da se uvjere da se radi o "vunderkindu", nakon čega bi vjerovatno na "Marakanu" mogla da stigne bezobrazna ponuda jer se radi o jednom od najtalentovanijih igrača rođenim 2007.

Interesantno, momak iz Novog Pazara je na debiju za Grafičar, tim koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, odmah upisao gol i asistenciju i time je naznačio treneru Marku Neđiću da i te kako može da se osloni na njegove kvalitete u sezoni u kojoj klub sa Senjaka juri ulazak u elitu.

Od tada je nastavio da blista i ukupno ima četiri gola u svojoj prvoj seniorskoj sezoni, nakon što je prethodno nastupao za kadetsku selekciju Crvene zvezde. Navodno, o njegovim kvalitetima upoznat je i trener Barak Bahar međutim teško da će ga u skorije vrijeme koristiti zbog velike gužve u timu, ali istovremeno ga sada prate i skauti daleko bogatijih klubova koji sve ranije dovode igrače. Prosto, jeftiniji su u tom dobu i još mogu da ih "oblikuju" po svojoj meri.

Podsjetimo, prethodno se Borusija Dortmund interesovala i za Stefana Lekovića, ali je na kraju mladi štoper otišao u rezervnu selekciju Viljareala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC