• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Foto: Novak došao na Marakanu da gleda Crvenu zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je u Mančesteru krenula sa Ligom šampiona, ali sada je elitno takmičenje stiglo u Beograd. A na tribinama se pojavio najveći ikada - Novak Đoković!

 novak đoković na utakmici crvena zvezda jang bojs  Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Crvena zvezda od 21 čas dočekuje Jang Bojs, a već sada je na centru "Marakane" raširena čuvena "mušema"! Simbol Lige šampiona se pola sata pred meč zavijorio na centru stadiona, a vidjeli smo i da je veliki broj poznatih ličnosti došao da podrži crveno-bijele. 

Tu su legende kluba poput Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i Boška Đurovskog, ministri Goran Vesić i Aleksandar Antić, kao i estradni umetnici i ostale poznate ličnosti. A ubjedljivo najpoznatija ličnost koja je došla da podrži crveno-bijele je Novak Đoković!

Osvjedočeni navijač crveno-bijelih prošle sezone je bio redovan na utakmicama Evrolige košarkaškog kluba Crvena zvezda, a sada je našao vremena da se pojavi na "MarakanI" i da podrži klub za koji navija u borbi za bodove u Ligi šampiona. 

Nije došao sam Novak na ovaj meč već je u pratnji jednog od svojih saradnika - Karlosom Gomezom Ererom poznatijim kao Čarli. Teniski trener sa kojim Đoković sarađuje je takođe došao da uživa u fudbalu, ali i u atmosferi prepune "Marakane". 

Crvena zvezda je u prvom kolu Lige šampiona poražena od Mančester sitija 3:1, dok je Jang Bojs izgubio od Lajpciga i oba tima ovdje traže prve bodove. Što se tiče publike, stadion je skoro pun, ali se i dalje tribine pune i očekuje se da do početka utakmice mjesta budu zauzeta.

 BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:32
Marakana pred početak utakmice
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC