• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saigrači u nevjerici: Povreda fudbalera Laktaša - Igor Trivić zbog potresa mozga završio na UKC (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Defanzivac Laktaša u meču Kupa RS doživio je povredu glave, zbog čega je prevezen na Urgentni centar UKC-a Republike Srpske u Banjaluci.

 Fudbaler Laktaša Igor Trivić doživio potres mozga Izvor: Promo/FK Laktaši

Laktaši su eliminisani iz Kupa Republike Srpske "Dr Milan Jelić" domaćim porazom od Zvijezde 09, a to nije bila jedina loša vijest za prošlogodišnjeg finalistu najmasovnijeg takmičenja.

Naime, početkom drugog poluvremena štoper domaćih Igor Trivić povijedio je glavu, potrajao je prekid nekoliko minuta, nakon čega je u 58. minutu svoje mjesto na terenu morao da ustupi Daliboru Miliću.

Trivić je odmah prevezen u laktašku Hitnu pomoć, a potom i u Urgentni centar UKC RS, gdje mu je konstatovan blaži potres mozga.

"Igor je trenutno dobro i slijedi mu nekoliko dana odmora, a mi mu ovom prilikom želimo brz oporavak i povratak na teren", saopšteno je iz Laktaša.

Podsjetimo, prošle sezone Borac je u finalu jubilarnog 30. Kupa RS savladao Laktaše 2:1 i tako osvojio šesti trofej u najstarijem fudbalskom takmičenju Republike Srpske, a oba finalist iz sezone 2022/23 eliminisana su sada u osmini finala. Laktaše je izbacila već pomenuta ekipa iz Etno-sela Stanišići (0:2), dok je Borac poražen na gostovanju Radniku. Nakon 1:1 u regularnih 90 minuta, Bijeljinci, koji su sa sedam pehara najtrofejnija ekipa u Kupu RS; bili su bolji sa penala i prošli u četvrtfinale.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC