• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burno saopštenje zbog meča Partizana u Superligi: "Trifkoviću dajte Oskara zbog najsramnijih penala!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Superligaš Radnik iz Surdulice žalio se na sudije koje su dijelile pravdu njihovim igračima protiv Partizana i Javora.

 Radnik iz Surdulice žali se na suđenje protiv Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije nedavno je donio veliku odluku i sa mjesta "šefa sudija" smijenio Dejana Filipovića, ali saopštenja u elitnom rangu nastavljaju se i nakon tog poteza. Nakon devet odigranih mečeva u tekućoj sezoni Superlige, a pred gostovanje ekipi IMT-a u Beogradu, saopštenjem se oglasio Radnik iz Surdulice - tim sa juga Srbije kivan je na arbitre zbog mečeva protiv Partizana u Humskoj i Javora na svom terenu!

Ta dva susreta, odigrana u posljednja tri kola, donijela su dva neuspjeha za Radnik iz Surdulice. Momci u plavim dresovima poraženi su od Partizana (2:3) nakon velikog preokreta u posljednjih pola sata meča. Imali su prednost od dva gola do koje su ih doveli Mateja Gašić i Borko Duronjić, ali su Gajas Zahid u 61. minutu, Mateuš Saldanja u 81. minutu sa penala i Bibars Natho u 98. minutu na isti način donijeli preokret. Uz to, isključen je defanzivac Mihailo Oreščanin, što je još jedan detalj koji im je zasmetao...

"Trifković nije pokazao direktan crveni karton fudbaleru Partizana zbog udaraca laktom u lice našeg igrača koji je poslije te situacije zbog povrede morao da napusti teren. Potom je poklonio jedanesterac za izjednačenje Partizanu, a u dubokoj sudijskoj nadoknadi umjesto faula nad našim igračem dosudio jedanesterac za domaći tim. Svi na stadionu i u TV prenosu mogli su da vide jedan od najsramnije dosuđenih kaznenih udaraca u posljednjih nekoliko godina. Za faul nad našim igračem od strane igrača Partizana, sudija Trifković je našem igraču nad kojim je načinjen prekršaj dodijelio direktan crveni karton", navodi se u prvom dijelu saopštenja kluba iz Surdulice, uz napomenu da "Dejan Trifković zaslužuje nagradu Oskar za najskandaloznije suđenje u posljednjih nekoliko godina."

Na udaru Radnika iz Surdulice našao se i arbitar Pavle Tomić, koji im je dijelio pravdu na domaćem terenu, protiv Javora iz Ivanjice. Gosti su taj meč riješili u svoju korist, a Radnik se požalio na ishod utakmice jer je to utakmica protiv direktonog rivala u borbi za opstanak - trenutno su timovi u plej-aut zoni i prije spornog meča bili su bodovno poravnati na tabeli!

"Na kraju pvog poluvremena, igrač gostujuće ekipe sa igračem 22, Kristijan Tojčić udario je laktom u predjelu lica igrača FK Radnik sa brojem 7, Petra Kunića, koji od siline udarca zadobija veliku posjekotinu i obilno krvarenje. Glavni arbitar na meču, Pavle Tomić u pomenutoj situaciji nije dosudio ni običan prekršaj. Takođe, u VAR sobi gdje sjedi Dejan Trifković ostaje 'muk' pa on i Tomić ponovo nanose štetu FK Radnik. Nastavlja dalje Pavle Tomić sa svojim dijeljenjem nepravde tako što u situaciji koja prethodi golu našeg rivala, umjesto očiglednog gol auta dosuđuje korner za FK Javor, poslije kojeg gosti dolaze do pogotka koji je odlučio utakmicu. Ovakvih i sličnih situacija na štetu Radnika ima sijaset, a mi smo izvukli situacije koje su diretno uticale na rezultat utakmice", naveli su Surduličani u nastavku saopštenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC