• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog propusta protiv Zvezde prijeti im velika kazna: Ekipa Feđe Dudića u ogromnom problemu

Zbog propusta sekretara stručnog štaba Radničkog, klub bi mogao da ostane i bez bodova u ovom prvenstvu.

 Radničkom iz Kragujevca prijeti oduzimanje bodova Izvor: MI/© MN press, all rights reserved

Radnički je na svom "Čika Dači" pružio dostojan otpor Crvenoj zvezdi, vodio je, stizao njenu prednost, pa na kraju "zakuvao" i izgubio 4:3 (3:2), međutim taj rezultat se najvjerovatnije nigdje neće pisati. Očekuje se da se utakmica potvrdi službenim rezultatom zbog propusta koji je napravio sekretar stručnog štaba Kragujevčana kada je početkom drugog poluvremena u igru ušao fudbaler koji nije bio ni registrovan za ovu utakmicu.

Miloš Vidović je ušao na teren i igrao tridesetak sekundi prije nego što su iz Crvene zvezde alarmirali sudije da je u protokolu upisan Uroš Vidović, te da tako Miloš ne može da igra. Od tog trenutka praktično se igralo "uzalud" jer će Zvezda dobiti meč službenim rezultatom 3:0, a prema svemu sudeći to neće biti sve.

Kako piše "Sport Klub", Radničkom prijete i dodatne sankcije, odnosno čak oduzimanje bodova odlukom Disciplinske i etičke komisije FSS. Njima prijeti kazna do čak devet bodova, u zavisnosti od kvalifikacije prestupa, a dodatno bi na udaru mogli da budu kapiten Miloš Vidović koji je zaigrao, odnosno sekretar Marko Dimitrijević koji je već podnio ostavku, kao moralni čin za propust koji je već mnogo koštao njegov klub.

Procedura je da se čeka da disciplinski inspektor Miroslav Sever prijavi Kragujevčane za kršenje člana 61 iz Pravilnika o stalnim takmičenjima FSS, dok će potom direktor takmičenja Aleksandar Pivić donijeti konačnu odluku o registraciji utakmice par-forfe, a zatim reaguju pomenuta Disciplinska i etička komisija FSS.

Podsjetimo, u ovoj sezoni Superlige Radnički iz Kragujevca je osvojio šest bodova i jedan je od timova koji su promijenili trenera, tako da ih od skoro vodi Feđa Dudić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC