• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Zaniolo i Tonali završili u policiji: Odveli ih sa treninga, veliki potres na Apeninima

Autor Milutin Vujičić

Nakon što je Nikolo Fađoli završio pod istragom zbog sumnji da se kladio, sada su ispitana još dvojica mladih fudbalera.

 Tonali i Zaniolo završili u policiji Izvor: Profimedia

Nakon što se pojavila informacija da je fudbaler Juventusa Nikolo Fađoli pod istragom zbog onlajn klađenja, stižu vijesti i da nije jedini Italijan koji se provjerava. Nikolo Zaniolo i Sandro Tonali napustili su danas trening-kamp reprezentacije Italije i dali su izjave u policiji nakon što se posumnjalo da su se i oni ilegalno kladili, što bi i te kako moglo da ih košta ako se dokaže da su napravili prekršaj.

Nije još jasno da li su u pitanju utakmice koje su pod ingerencijom FIFA, UEFA ili Fudbalskog saveza Italije, odnosno da li se uopšte radi o fudbalu. Kako ističe jedan od italijanskih novinara Fabricio Korona, spekuliše se da su se neki od igrača "kladili na svoje timove dok su sjedili na klupi", što je naravno kažnjivo.

Pomenuti novinar, koji je čak ucjenjivao klubove i igrače fotografijama koje nisu za javnost, poznat je i po tome što je prijetio da će razotkriti i sve homose**ualce među igračima, zbog čega je izgubio kredibilitet. Ipak, Korona je tvrdio i da je Fađoli iz Juventusa zavisnik od klađenja, dok je takođe ispitan u policiji u slučaju protiv njega kao svjedok, poslije čega su se pojavile informacije da ima još spornih fudbalera.

Podsjetimo, nedavno je Ajvan Toni iz Brentforda žestoko kažnjen zbog klađenja i trenutno je suspendovan, tako da bi na teren mogao tek u 2024. godini.

Za sada se Njukasl i Aston Vila, za koje od ovog ljeta igraju Tonali i Zaniolo, nisu oglašavali.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC