• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se selektor "orlića" poslije debakla u Engleskoj!

Autor Dragan Šutvić

Nakon najtežeg poraza u istoriji mlade reprezentacije obratio se selektor Dušan Đorđević.

 selektor mlade reprezentacije srbije nakon poraza 9 1 u engleskoj  Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije doživela je najteži poraz u istoriji - na gostovanju Engleskoj u Notingemu izabranici Dušana Đorđevića obrukali su se (9:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Selektor Đorđević oglasio se dan nakon meča, spreman da zaboravi debakl koji se dogodio...

Đorđević već misli o trećem meču u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Slijedi gostovanje Sjevernoj Irskoj i Đorđeviću je taj meč bitniji od priče o Englezima, koji su kvalitetniji sastav!

"Težak, previsok poraz. Niko nije očekivao da nešto ovako može da se dogodi, pripremali smo se i htjeli da stvari izgledaju drugačije. Uz sav kvalitet koji Englezi posjeduju, koji uopšte nije sporan, zna se da njihovi igrači nastupaju u najjačoj ligi na svijetu, nadovezao se veliki broj naših grešaka na praktično svakom dijelu terena. Tako da smo za svaku grešku, svaki propust, surovo kažnjeni. Takva jedna selekcija sa toliko kvalitetnih pojedinaca, lako rješava sve te poklonjene situacije", rekao je Đorđević za FSS.

Engleska - Srbija 9:1 golovi
Izvor: Youtube/RTS Sport

Čini se da vremena za dublju analizu nema jer se Srbija odmah okreće meču protiv Sjeverne Irske, na kojem mora da osvoji sva tri boda.

"Jednostavno, moramo sve ovo brzo da prevaziđemo. Moramo da se fizički i mentalno pripremimo za ono što nas očekuje. Idemo u Sjevernu Irsku, idemo da pobijedimo i osvojimo tri boda koji bi donekle ublažili sliku iz Notingema. Sa tim bodovima ostali bi u trci za drugo mjesto, a to je neka naša realnost u ovom trenutku, pored Engleske koja je i prije početka bila apsolutni favorit grupe", istakao je selektor Dušan Đorđević.

Pored selektora, oglasio se i kapiten sinoćnjeg tima Stefan Mitrović.

"Mnogo smo griješili, bukvalno su kaznili svaku našu grešku. Nismo smjeli da dozvolimo da primimo toliko golova, sada moramo da se dignemo kako znamo i umijemo, moramo da pobijedimo Sjevernu Irsku. Svima nam je žao zbog jednog ovako loše odigranog meča. Moramo sve da zaboravimo. Nije lako poslije jednog takvog poraza potisnuti sva dešavanja, ali nemamo izbora. U igri smo za drugo mjesto, pobjeda u Sjevernoj Irskoj sada se namjeće kao imperativ", jasan je krilni fudbaler Crvene zvezde.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC