• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijetnja Crnogoraca pred meč u Beogradu: "Srbi? Nismo se plašili ni većih ni skupljih!"

Autor Dragan Šutvić

Reprezentativac Crne Gore Stefan Mugoša ima poruku za Srbiju i selektora Piksija.

 srbija crna gora stefan mugoša najava  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" igra odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore, a iz tabora Crne Gore poručuju da ne dolaze u Beograd sa bijelom zastavom. Jasno je da je Srbija veliki favorit u predstojećoj utakmici i da će to biti daleko lakši posao za Srbiju od susreta sa Mađarskom u subotu, ali čini se da su Crnogorci nikad motivisaniji.

Tako je Stefan Mugoša, jedan od iskusnijih u redovima "sokolova", poručio selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju da ne smije ni da ih potcijeni, pošto su spremni da se "osvete" za Podgoricu. Pažljivo je pratio situaciju kod "orlova" i svjestan je da su sada poslije Budimpešte ranjivi.

"Kod Srbije su stvari drugačije nakon Budimpešte sigurno, kod nas sve ostaje isto. Fokusirani smo na sebe. Srbija je protiv Mađarske izgledala ozbiljno, ali ima mane i mi tu tražimo priliku", naglasio je 31-godišnji Stefan Mugoša i potom dodao: "Veliki je ulog, ne možemo ništa da znamo unaprijed, ali vjerujem da uz pomoć navijača koji će doći u velikom broju možemo do povoljnog rezultata".

Podsjetimo, Mađarska ima 13 bodova, Srbija je na drugom sa 10, dok je Crna Gora treća sa osam, ali vredi istaći da su "orlovi" odigrali meč više od oba konkurenta.

"Igrali smo i protiv većih reprezentacija pa se nismo plašili. Treba da pokažemo od čega su satkani Crnogorci. Kad igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto protivnik može da vrijedi ne znam ni koliko miliona, takva poređenja me ne zanimaju", naglasio je Mugoša koji u dresu Crne Gore ima za sada učinak od 15 golova na 48 utakmica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC