• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćuže i Jakovljević o meču u Banjaluci: "Borac igra dobro ove sezone, utakmica s njima će pokazati da li smo pravi"

Autor Haris Krhalić

Prvotimci Zrinjskog komentarisali su jučerašnju pobjedu nad ekipom Veleža, nakon čega su najavili derbi sa ekipom Borca u narednom kolu.

 slobodan jakovljević Izvor: Promo/HŠK Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog juče su na svom terenu savladali ekipu Veleža, u zaostaloj utakmici 3. kola Premijer lige BiH, rezultatom 3:0.

Strijelci za "plemiće" bili su Mario Ćuže i Slobodan Jakovljević koji je postigao dva gola, a nakon meča govorili su za zvaničnu televiziju kluba.

Ćuže je zadovoljan kako je njegova ekipa ušla u meč te se nada da će nastaviti sa pobjedničkim nizom.

„Započeli smo niz pobjeda i nadam se da ćemo to nastaviti. Mi smo Zrinjski i svaku utakmicu idemo na pobjedu. Protiv Veleža je cijeli tim ušao fantastično u meč od prve minute. Postigao sam taj rani pogodak i Kiš me je pogodio u ‘trepavicu‘ kako se kaže. Slobo postigao dva dobra gola, dosta smo radili na prekidima i mogu mu čestitati na tome. Nadam se da će postizati golove i idemo dalje“, rekao je Ćuže koji se nakon toga okrenuo narednom meču u kojoj će Zrinjski igrati protiv Borca.

Čeka nas novi derbi nakon meča sa Veležom. Borac je u jednom fantastičnom nizu, ali idemo kod njih u goste. Ići ćemo na pobjedu i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu te da ćemo nastaviti taj naš niz“, poručio je Ćuže.

Strijelac dva gola Slobodan Jakovljević rekao je kako je očekivao tešku utakmicu te otkrio kako se osjeća u ofanzivnim zadacima.

„Rekao sam da će biti teška utakmica protiv našeg gradskog rivala i generalno je to naša najveća utakmica, ali smo otvorili utakmicu odmah na početku golom Marija Ćužea i kasnije sam ja imao sreću da dva puta zatresem njihovu mrežu, pa smo sačuvali prednost do kraja utakmice. Sretni smo i zadovoljni, pa se sada okrećemo sljedećem meču. Nije mi primarno, da kažem tako, da postižem golove, ali eto lopta dođe na drugu stativu, nađem se tu u tom trenutku i postignem pogodak. Nisam ni svjestan da sam postigao dva gola“, rekao je Jakovljević koji je takođe najavio meč u Banjaluci.

„Igramo derbi za derbijem. Idemo u Banjaluku, Borac igra dobro ove sezone, pa da se nadigravamo sa njima. Utakmica će pokazati da li smo pravi“, zaključio je Jakovljević.

Podsjećamo, meč 11. kola Premijer lige BiH između Borca i Zrinjskog se igra u nedjelju (22. oktobar) na Gradskom stadionu u Banjaluci s početkom od 19.45 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC