• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Lajpciga izdvojio trojicu igrača Zvezde! Nahvalio ih, a jedan možda čak ne bude igrao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Lajpciga Marko Roze govorio je pred meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

 Marko Roze najavio utakmicu protiv Crvene zvezde Izvor: JAN WOITAS / AFP / Profimedia

Trener Lajpciga Marko Roze uoči meča sa Crvenom zvezdom u trećem kolu grupne faze Lige šampiona (srijeda, 21.00) ističe da je dobro analizirao svog protivnika i da je primijetio da imaju određene principe u igri bez lopte, kao i da sopstveni gol brane svim raspoloživim snagama - "čovjek na čovjeka". Međutim, svjestan je da posjeduju i ofanzivni potencijal, pa je tako u prvi plan stavio trojicu igrača tima Baraka Bahara.

"To su Piter Olajinka, Šerif Endiaje i Hvang In Bom, koji donose ekipi brzinu. Djeluje da žive da se nadmeću i takmiče, tako da nas u srijedu očekuje mnogo posla. Biće nam potrebno strpljenje i prave odluke", naglasio je trener Marko Roze u najavi utakmice sa crveno-bijelima.

Roze se nada da će imati dobru podršku sa tribina i ističe da je "najvažnije da se drže zajedno", ali o sastavu ništa nije želio da otkriva. Ističe da ima dosta fudbalera i da će sigurno rotirati i da će svako od njegovih miljenika imati priliku da pokaže šta umije. Jedan od njih je i Ksaver Šlager, koji dobro poznaje crveno-bijele. Bio je član Salcburga prije pet godina kada ih je Zvezda izbacila iz Lige šampiona, baš kao i Marko Roze.

"Ne vežu me najljepše uspomene za Beograd i Zvezdu. Već smo igrali protiv njih sa Salcburgom i tada smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Oni su težak protivnik. Dolaze iz male lige, u kojoj ste posebno motivisani i živite za ove utakmice. Takođe, takve utakmice ih motivišu da nadmaše svojih 100 odsto. Dolaze puni snažne energije i spremni da ulože sve", rekao je Šlager dok se obraćao medijima uoči meča:

"Dobro je što smo ponovo svi u formi. Što više igrača, to je veća konkurencija. Kao rezultat toga, svi moraju da igraju. Takođe, znači što imamo dovoljno igrača za rotaciju. Zdrava konkurencija utiče da tim bude svjež i motiviše nas", zaključio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC