• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski pred Legiju u Konferencijskoj ligi: Rasterećeno, ali uvijek i protiv svakog, na pobjedu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić i fudbaler mostarskog kluba Mario Ćuže najavili su u srijedu utakmicu protiv varšavske Legije, koja je na rasporedu u četvrtak na stadionu "Pod Bijelim brijegom".

 Zrinjski - Legija najava Konferencijska liga izjave Krunoslav Rendulić Mario Ćuže Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Šef struke Mostaraca, kao i poslije remija u Banjaluci, ponovio je da uvijek i protiv svakoga "plemići" idu na osvajanje sva tri boda.

"Jedva čekamo sutrašnju utakmicu, drago nam je da je očekujemo u dobrom raspoloženju i zbog tabele u prvenstvu i zbog Evrope. Nestvarno jeste da smo prvi poslije dva kola, ali to je činjenično stanje. Imamo jako dobru situaciju, očekuje nas teška utakmica protiv odličnog protivnika kakva je Legija, koja istina nije u dobrom rezultatskom stanju (četiri vezana poraza, prim.aut), ali svi koji su gledali te mečeve znaju da je moglo otići i na drugu stranu. Mi očekujemo da pružimo kvalitetnu igru i naravno, kao i protiv svakoga, naš cilj je uvijek isti - idemo da pobijedimo. Naša prednost je što smo psihološki rasterećeni, nama je ovo bonus, plus...Ako dobijemo, a nadamo se da hoćemo, zakomplikovaćemo cijelu grupu i držati neizvjesnost do posljednjeg kola", rekao je Rendulić, koji neće moći da računa na Andriju Balića zbog viroze, ali bi Mario Tičinović trebao da bude spreman za susret protiv Poljaka.

Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Mario Ćuže je istakao da je ovo istorijska sezona za Zrinjski, koji igra protiv snažnog tima, ali i smatra da će se nešto pitati i mostarski tim.

"Na nama je da damo sve od sebe od prvog minuta, mi idemo pokazati ko smo i što smo, te da ovo do sada ništa nije slučajno što se tiče naših rezultata", podvukao je Ćuže.

Meč između Zrinjskog i Legije igra se u četvrtak u Mostaru s početkom u 21 čas a direktan prenos je na TV Arena sport. Utakmicu će suditi trojka iz Rumunije na čelu sa Andrejem Florinom Čivuletom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC