• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 partizan voždovac uživo prenos livestream
 partizan voždovac uživo prenos livestream

Partizan melje protivnike - opet pobjegao Zvezdi! Duljajev tim upisao jedanaestu pobjedu u nizu

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Partizana pobedili Voždovac i opet prebacili pritisak na Crvenu zvezdu.

 partizan voždovac uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Još jedna veoma važna pobjeda za Partizan, Igora Duljaja i igrače crno-bijelih.

Na stadionu u Humskoj savladan je Voždovac (3:0) golovima Ksandera Severine, Gajasa Zahida i Mateuša Saldanje, koji je u finišu susreta bio precizan sa "bijele tačke".

Bio je to 11. trijumf Partizana u nizu na mečevima Superlige, a sada tim iz Humske ponovo ima sedam bodova i meč više od Crvene zvezde koja mu je najbliži pratilac.

Sve detalje meča pročitajte u kartici RAZVOJ DOGAĐAJA.

Možda će vas zanimati

20:38

Izjave

"Čestitke za oba tima, posebno za kolegu koji je bio veoma hrabar i nije odstupao. Ovo je bio naš najteži protivnik, imali smo mnogo poteškoća. Za drugi deo smo se dogovorili da neke stvari korigujemo. Postigli smo gol, pa ubrzo veoma važan drugi gol. Svaka čast mojim igračima, ali i fudbalerima Voždovca, jednoj od najmlađih ekipa. Hvala i publici, svaki put ih je sve više i više. Dobro je kad ne primite gol, ali ja ne razmišljam o tome koliko je minuta. Sve se svodi na to ko je prošao prvi kroz cilj. Utakmica u Kupu Srbije je za nas najbitnije, ranije smo gubili takve mečeve, pa i kad sam ja bio igrač", rekao je Duljaj.

"Moj utisak je da je moglo malo više. Pojedini igrači su morali da preuzmu više odgovornost kad treba, a ne kad je besmisleno. To je iskustvo. Nadam se da ćemo naučiti. Žao mi je što školu umesto godinu dana učimo četiri godine. Ja imam sina od šest i po godina koji je jako odgovora, to je do karaktera, do svesti. Princip se sigurno neće menjati, samo moramo bolje da radimo stvari", rekao je Savić.

20:25

KRAJ - 3:0!

Golovima Ksandera Severine, Gajasa Zahida i Mateuša Saldanje koji je pogodio sa bele tačke Partizan je savladao Voždovac. Tim Igora Duljaja stigao je do 11. superligaške pobede u nizu, a sada ponovo ima sedam bodova i meč više od Crvene zvezde koja mu je najbliži pratilac.

20:22

90. minut - Baždar!

Mogao je Partizanov rezervista da stavi tačku na meč, pogotkom sa ivice kaznenog prostora, nakon što je sa saigračima ukrao loptu pred golom rivala. Ipak, nije bio precizan.

20:16

84. minut - GOL, Saldanja!

Mateuš Saldanja postiže gol sa bele tačke i uvećava svoj golgeterski saldo u Superligi Srbije! Deveti gol za napadača crno-belih u aktuelnoj sezoni - ponovo ih ima dva više od Žan-Filipa Krasoa.

20:15

82. minut - Penal za Partizan!

Filip Damjanović je naoprezno startovao nad Mateušom Saldanjom, a sudija je odmah pokazao na belu tačku.

20:11

Gol Zahida!

A ovako su crno-beli u Humskoj duplirali prednost:

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
20:10

Gol Severine!

Ovako je Partizan poveo protiv Voždovca:

Prvi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
20:09

77. minut - Mirniji deo meča!

Fudbaleri Partizana su stigli do ubedljivih 2:0, a Voždovac za sada nema pravi način da odgovori na to.

19:59

67. minut - Nema penala!

Pao je u kaznenom prostoru Partizana Nikša Vujanović, ali glavni arbitar je samo odmahnuo rukom. Lopta će biti za crno-bele, a Aleksandar Jovanović će je vratiti u igru sa peterca.

19:48

56. minut - GOL, Zahid!

Samo što je Voždovac krenuo sa centra, Partizan je postigao i drugi gol. Gajas Zahid je pogodio sa oko 15 metara udaljenosti, nakon sjajnog dodavanja Bibarsa Natha. Sada je prednost već ubedljiva!

19:47

54. minut - GOL, Severina!

Vodi Partizan! Ksander Severina je pobegao po desnom boku, sjajno je zalomio Filipa Damjanovića, a zatim pogodio malu mrežu u daljem uglu gola koji čuva Andrija Katića. Zaslužena prednost za crno-bele!

19:46

54. minut - Belić!

Propušta dobre prilike Partizan na početku drugog dela meča. Ovog puta je Kristijan Belić odlično pratio akciju, ali je glavom poslao loptu preko gola.

Izvor: MN PRESS
19:38

46. minut - Nastavljamo!

Samo pola minuta bilo je potrebno Partizanu za prvu priliku u nastavku meča, ali Zahid nije zahvatio loptu na najbolji mogući način.

Izvor: MN PRESS

19:35

Nema promena!

Partizan i voždovac će drugi deo meča početi u istom sastavu.

19:21

POLUVREME - 0:0!

Rezultat je "mršav", ali prvi deo meča u Humskoj nije bio bez kvaliteta. Pretili su mnogo domai fudbaleri, povremeno i gosti sa Voždovca, a čini se da nas u nastavku čeka još bolji meč!

19:18

43. minut - Ilić!

Dobru priliku, jednu od najboljih u prvom delu meča, imao je Mihajlo Ilić. Štoper Partizana je probao glavom nakon prekida, ali Anrija Katić prebacuje loptu preko prečke. Nakon kornera nije bilo uzbuđenja.

19:16

41. minut - Novevski!

Momak koji po vokaciji nije desni bek, ali danas igra na toj poziciji, loše je izveo aut zbog čega je lopta pripala Partizanu. Sudija je usput pokazao Vladanu Novevskom šta nije bilo dobro u njegovoj realizaciji.

19:13

38. minut - Povreda Belića!

Morala je da uđe u teren lekarska ekipa Partizana, a zajedno sa njima igralište je napustio i Kristijan Belić. Borbeni vezni fudbaler požalio se na povredu, ali deluje da će se vratiti u igru i da neće biti potrebe za prvom promenom u timu crno-belih.

19:03

28. minut - Saldanja!

U ofsajdu se našao Mateuš Saldanja, ali i da je postigao gol iz izgledne pozicije ne bi se računalo. Bio je u nedozvoljenoj poziciji napadač Partizana.

Izvor: MN PRESS

19:02

27. minut - Nema penala!

Pao je u kaznenom prostoru Bibars Natho, ali glavni arbitar nije imao nikakvu dilemu. Pokazao je da se igra dalje jer je Aleksa Matić prvi stigao do lopte koju je Nikola Antić ubacio sa levog boka.

18:56

21. minut - Velika gužva!

Imao je Partizan još jednu odličnu priliku, sa mnogo igrača je bio pred protivničkim golom, ali pravog udarca nije bilo.

18:49

15. minut - Vaštšuk!

Probao je reprezentativac Estonije da ugrozi gol Aleksandra jovanovića, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

18:47

13. minut - Saldanja!

Velika prilika za napadača Partizana! Natho je prebacio loptu na drugu stranu, Severina se odlično ubcio u kazneni prostor, ali povratnu loptu Saldanja nije uspeo da sprovede u gol.

Izvor: MN PRESS

18:43

8. minut - Zahid!

Osvojio je Partizan loptu na tridesetak metara od gola Voždovca, ali Gajas Zahid nije uspeo da ugrozi gol gostiju. Njegov udarac je izblokiran.

18:35

1. minut - Meč je počeo!

Pratimo derbi 12. kola Superlige, okršaj Partizana i Voždovca u Humskoj.

18:25

Sledi Kup Srbije!

Nakon utakmice u Humskoj, Partizan i Voždovac će imati obaveze u Kupu Srbije - oba tima će igrati protiv drugoligaških ekipa i biti favoriti u tim susretima. Gostovanja neće biti duga - Partizan ide na Ub i igraće protiv Jedinstva, dok će Voždovac u Pančevu odmeriti snage sa Dinamom. Ti mečevi na programu su 1. novembra.

18:15

Crvena zvezda gostovala na krovu!

Neobična situacija u srpskom fudbalu ovog vikenda - ekipa Voždovca gostuje u Humskoj Partizanu, a Crvena zvezda je gostovala na krovu tržnog centra, gde kao domaćin ove sezone igra i IMT. Izabranici Baraka Bahara upisali su pobedu (2:1) i nastaviti trku za prvo mesto.

18:05

Partizanovih 10 u nizu!

Izabranici Igora Duljaja trenutno imaju 31 bod na tabeli, a na poslednjih 10 mečeva imaju isto toliko pobeda. nakon što su u prvom kolu remizirali protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, crno-beli su pobedili svaku ligašku utakmicu i može se reći da su trenutno u fantastičnoj formi!

Protiv Voždovca će tražiti 11. pobedu u nizu, nastavak nizu i novi beg na tabeli Superlige. Posebno kada se ima u vidu da Crvena zvezda i TSc, kao najbliži pratioci, u sredu igraju odloženu utakmicu i da neće oba tima moći da pobede.

17:55

Službena lica!

  • Glavni sudija: Stamenković Ivan
  • Prvi pomoćni sudija: Živin Svetozar
  • Drugi pomoćni sudija: Tomović Bojan
  • Četvrti sudija: Janjuš Predrag
  • Delegat: Potočan Dejan
  • Kontrolor suđenja: Nedeljković Vladimir
  • VAR: Jovanović Srđan
  • AVAR: Mihajlović Milan
17:45

Rezervisti!

Partizan: Stevanović, Baždar, De Medina, Filipović, Nikolić, Petković, Saničanin, Šćekić, Šehović, Stjepanović, Trifunović

Voždovac: Bjelica, Antonijević, Bogdanović, Kojić, Lukić, Mitrović, Stoisavljević, Teodorović, Vilka, Vujanović, Đurđević

17:35

SASTAVI!

Partizan: Jovanović - Stojković, Ilić, Marković, Antić - Belić, Kanute - Severina, Natho, Zahid - Saldanja 

Voždovac: Katić - Novevski, Zečević, Damnjanović, Đuričić - Jočić, Matić - Nešković, Vaštšuk, Flemings - Burmaz

Izvor: MN PRESS
17:25

Voždovac ubija favorite!

Neobična situacija za Voždovac na početku nove sezone! "Zmajevi" su do sada igrali protiv sva tri tima koji Srbiju predstavljaju u grupnoj fazi evropskih takmičenja i nijednom nisu poraženi na tim mečevima. Protiv Crvene zvezde upisali su trijumf (3:2), a zatim su remizirali protiv Čukaričkog (1:1) i TSC-a (1:1).

17:15

Prošle sezone!

Fudbaleri Partizana i Voždovca su u prethodnoj sezoni tri puta odmerili snage i crno-beli su bili bolji. Prvi meč odigran je na krovu tržnog centra i Partizan je bio ubedljiv (4:0), a na naredna dva je uz samo jedan gol više osvajao ceo plen - bilo je 1:0 u drugom delu sezone i 2:1 u plej-ofu.

17:05

Tabela!

Ovakvo je stanje u Superligi trenutno:



Standings provided by Sofascore

16:55

Dobro veče!

Fudbaleri Partizana i Voždovca imaju nove obaveze, ovog puta u 12. kolu Superlige. Na stadionu u Humskoj će se, u malom gradskom derbiju, boriti za bodove. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos susreta.

UKRATKO

  • Partizan - Voždovac 3:0
  • 12. kolo Superlige
  • Mali beogradski derbi
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije