• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaj stao pred kamere, pa zastao zbog publike: Mi ovo ne možemo sami!

Autor Dragan Šutvić

Igor Duljaj oglasio se poslije pobjede Partizana protiv Radničkog u Kragujevcu.

 radnički kragujevac partizan igor duljaj  Izvor: Printscreen/Arena Sport

Partizan je u seriji pobjeda, upisao je deseti trijumf u nizu u Superligi. Savladan je i Radnički u Kragujevcu sa 4:0. Sa nova tri boda "pobjegao" je Crvenoj zvezdi na sedam bodova prednosti, uz meč više u odnosu na najvećeg rivala.

Poslije nove pobjede Igor Duljaj nije krio zadovoljstvo. Dok je davao izjavu pred kamerama sa tribina su skandirali njegovo ime. Zastao je na kratko i podigao ruke ka njima, pa je onda uslijedilo izlaganje.

"Moram da pohvalim kolegu, odlično je pripremio prvo poluvrijeme, iznenadio nas je sa postavom sa tri pozadi ili pet, kako god. Vidjelo se da smo bili malo 'mrtvi' i bez energije. Pokazalo se da nam izmjene mnogo donose, fantastični Taki Nikolić, Severina, Stjepa. Ponavljam, ovo ne možemo sami. Da nemamo ovu podršku koju imamo", počeo je Duljaj izjavu za "Arenu sport".

Nije bilo Belića i Kanutea, u startnu postavu vratio se Menig. "Imamo dosta igrača, teško je da svako dobije svoju minutažu. Moraju da budu u službi ekipe, da budu spremni, nikad se ne zna. Kartoni, povrede. Stjepa je ušao, namjestio gol, trebalo je da bude sa omladinskom ekipom u Ligi šampiona, ali mu ovih desetak minuta daje više."

Zna šef struke crno-bijelih da nema vremena da se gleda u prošlost. "Ovo je gotovo, utakmica je završena. Najvažnija nam je sljedeća u nedjelju protiv Voždovca, to nam život znači", jasan je Duljaj.

Njegov kolega sa klupe Feđa Dudić istakao je da je rezultat previsok i da je ekipa pružila dostojan otpor. "Ako izgubite sa 4:0 možete sam oda čestitate protivniku. Bili smo ravnopravni do 63. minuta. Iz našeg posjeda i greške primamo prvi gol. Činedu je promašio za 1:1, ko zna kako bi išlo da je pogodio, onda crveni karton i utakmica je bila riješena. Partizan je prvi, kažnjava svaku grešku, rezultat je malo surov, nismo zaslužili da ovako izgubimo. Nismo zreli za te velike utakmice, moramo još da radimo i da imamo onu stvar da bismo pobijedili. Do tog drugog gola smo pokazali da možemo da igramo", zaključio je Dudić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC