• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaja pitali za Meniga i Vazuru! Sa fudbalerom "zakopao ratne sjekire", a o upravi pet riječi!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je o najaktuelnijim pitanjima u klubu pred meč sa Radničkim u Kragujevcu (srijeda, 14.00).

 radnički kragujevac partizan igor duljaj najava  Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/MN Press

Partizan je u velikoj seriji pobjeda u domaćem prvenstvu, ali je detalj sa posljednjeg meča u Subotici sve zabrinuo. Vidjeli smo obračun trenera Igora Duljaja i fudbalera Kvinsija Meniga, poslije kog je najavljen disciplinski postupak, a trener "valjka" oglasio se sada prvi put od nemilog incidenta. Prema njegovim riječima - tu više nema problema!

"Sve je to normalno. Mislim, nije normalno, ja se takođe izvinjavam prije svega Partizanu. Taj dres kad se skine, to je svetinja. Čak i kada igrači posle zagrijavanja uđu i bace majicu sa zagrijavanja, a ja sam vaspitan da je podignem i stavim u torbu. Tu je ipak grb. To se dešava u mnogim klubovima i vidim da su se fokusirali na to, a nisu na tri prelijepa gola mog tima", naglasio je Igor Duljaj na konferenciji za medije uoči meča sa Radničkim u Kragujevcu (srijeda, 14.00).

"Mora da se priča o golovima i o pobjedi Partizana. Ta situacija je prevaziđena, Menig je dobar momak, nema tu problema. To su emocije, ne može čovjek to vještački da pokaže, ne možete to da kupiti", podvukao je Duljaj koji je još manje bio zainteresovan da priča o svojoj izjavi koja je podigla mnogo prašine.

Nakon pobjede u Subotici, Duljaj je pričao o finansijskim problemima koje ima Partizan, na šta je burno reagovao generalni direktor Miloš Vazura i objasnio da nema nikakvih dugovanja. Sada kada je Igor Duljaj upitan da objasni da li je poslije toga razgovarao na ovu temu sa nekim iz uprave, bio je vrlo kratak i odmah je stavio tačku: "Stara vijest, Radnički Kragujevac - 14.00. Hvala".

U nekoliko navrata Duljaj je pohvalio i tim Radničkog, za koji ističe da odlično igra pod Feđom Dudićem i zato dodaje da je pred njegovim timom "najteža utakmica ove sezone". Zato je pozvao i navijače da u što većem proju dođu na "Čika Daču" kako bi im opet pomogli da dođu do sva tri boda.

Sigurno je da neće moći da računa na Kanutea, koji ima parne kartone, dok Filipović ima manju povredu. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC