• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DAJTE IGRAČIMA PARTIZANA DA PREHRANE PORODICE! Duljaj: Izbaciće ih stanova, da li će imati za mlijeko djeci?

Trener Partizana otvorio dušu pred kamerama o teškoj situaciji.

 Igor Duljaj nakon Spartaka izjave Izvor: TV Arena sport/screenshot

Poslije Partizanove devete uzastopne pobjede u Superligi, za sedam bodova više od Crvene zvezde, trener crno-bijelih Igor Duljaj održao je emotivan govor u intervjuu za TV Arena sport.

"Prvo bih želio da posvetim pobjedu našem kolegi Saši Tomiću, čija je majka danas preminula. Kao trener i cijeli kolektiv, igrači, posvećujemo pobjedu našem kolegi, drugu koji je izuzetno važan za klub. Sa druge strane, hvala svim akterima, jer je bila fer i korektna igra. Kolega je pripremio ekipu tako da u niskom prostoru nismo uspjeli da nađemo prostor, ali na kraju krajeva, postoji dosta problema i mnogo toga mi leži na srcu...", rekao je Duljaj.

A onda je rekao šta mu leži i nije se libio da iznese sve.

"Moram da kažem da PFK Partizan nije 'Pomozite Fudbalskom klubu'. Neka se ljuti ko hoće, ruka koja daje je uvijek iznad ruke koja prima. Neka se ljuti ko hoće, neka rade sa mnom šta žele. Ovi momci treniraju, a ja treba da razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će neko da primi platu. Šta treba da im pričam, šta da tražim od njih? Da pričam da je zelena trava, plavo nebo, da cvjeta cvijeće u proljeće? Neka dođe ko hoće, ruka koja daje je uvijek iznad ruke koja prima. Promijenite trenera, ali neka ovi momci imaju uslova da prehrane sebe, familiju, porodice, rođake, prijatelje, jer dosta ljudi žive od toga. Moram to da kažem zbog igrača, jer ne mogu da ih gledam u oči i pričam bajke"

"Neka bude sa mnom šta god da bude, bilo je 3:0, hvala puno navijačima koji dolaze ovdje o svom trošku, poslije posla, da bi nas bodrili. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će nekoga da izbace iz stana, da li neko ima da da djetetu mlijeko. Ali to je tako".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC