• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" bez defanzivca Bazela u novembarskom ciklusu kvalifikacija za EURO 2024

Autor Dragan Šutvić

Adrian Leon Barišić zbog povrede koljena neće moći da se stavi na raspolaganje Savi Miloševiću za duele sa Luksemburgom i Slovačkom.

 reprezentacija bih bez adriana leona barišića Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Savo Milošević saopštio je tokom ove sedmice spisak igrača na koje računa za novembarski ciklus kvalifikacija za EURO 2024, odnosno mečeve sa Luksemburgom (16. novembar) i Slovačkom (19. novembar).

Na spisku se našlo i ime Adriana Leona Barišića, koji je do sada uknjižio četiri nastupa u dresu "zmajeva", ali ovog puta zbog povrede neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru, što je u objavi na društvenoj mreži Tviter objelodanio Bazel, čije boje brani.

"Očekuje se da će Adrian Leon Barišić sa terena odsustvovati nekoliko nedjelja. U kup-utakmici igranoj protiv Krinsa prošle srijede, 1. novembra, Adrian Leon Barišić morao je da bude zamijenjen nakon povrede koljena. Magnetna rezonanca je pokazala da povreda nije ozbiljnije prirode, ali će Bazel, vrlo vjerovatno, nekoliko nedjelja biti bez Barišića", saopštio je švajcarski klub.

Adrian Leon Barišić je debitovao protiv Portugala 17. juna u Lisabonu, a za sada posljednji meč u bh. dresu odigrao je takođe protiv Portugalaca u Zenici 16. oktobra.

Podsjetimo, BiH pred posljednja dva kvalifikaciona kola nema nikakve šanse da se direktno plasira na prvenstvo Evrope, s obzirom na to da kasni sedam bodova za drugoplasiranom Slovačkom. "Zmajevi", međutim, u džepu imaju siguran baraž, koji se igra u martu, a koji su obezbijedili osvajanjem jedne od grupa B Lige nacija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC