• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači aplaudirali igračima Fenera nakon prvog poraza - Tadić nije mogao da vjeruje!

Autor Dragan Šutvić

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić miljenik je navijača i niko ga ne kritikuje za poraze, već ga samo bodre pred nove važne mečeve.

 navijači fenerbahčea aplaudirali tadiću i igračima fenerbahčea nakon poraza  Izvor: Twitter/elpistolero11_/printscreen

FudbaleriFenerbahčeazabilježili su prvi poraz u aktuelnoj sezoni - iako su golovima Dušana Tadića sa bijele tačke u 61. i 90. minutu pokušavali da se vrate u meč protiv Trabzona (3:2). Nisu uspjeli u tome, ali im navijači nisu okrenuli leđa. Na kraju meča dočekali su ih aplauzima i pjesmama koje treba da ih motivišu za naredne mečeve, a jedan od novih ljubimaca najvatrenijih pristalica Fenerabio je u šoku.

Među navijačima turskog velikana postao je hit snimak na kojem se vidi kapiten reprezentacije Srbije koji rukama krije lice, zatim se pozdravlja sa saigračima i u nevjerici odmahuje glavom jer je njegov tim izgubio. Tadić je za kratko vrijeme kupio navijače Fenerbahčea pa ga niko ne krivi za poraz, već na društvenim mrežama šalju poruke podrške i pozivaju ga da tim povede u nove pobjede već od narednog meča!

Tadić u Istanbulu već ima glavnu ulogu u timu - povremeno je kapiten ekipe, a navijači najviše vole Edina Džeku i njega. To je moglo da se vidi i kada su srpskom fudbalerupjevali na utakmici Evrolige u Minhenu ili kada su bili u transu zato što se Dušan pojavio na treningu košarkaša - tom prilikom popričao je sa Melihom Mahmutogluom koji je klupska legenda i šutirao slobodna bacanja u društvu Marka Gudurića. Pogledajte reakcije nakon poraza:

Fenerbahče je upisao prvi poraz u sezoni računajući sva takmičenja - pošto su do sada imali maksimalan učinak u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, grupnoj fazi tog takmičenja i šampionatu Turske. Poraz u 11. kolu prvenstva omogućio je Galatasaraju da preuzme lidersko mjesto na tabeli, ali je jasno da će se do kraja sezone voditi izuzetno neizvjesna borba za titulu. Ovako izgleda tabela:



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC