• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija na utakmici, preminuo fudbaler (28): Doktori mu branili da igra, klubovi zabranjivali, sad mu nije bilo spasa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Horor na fudbalskoj utakmici u Albaniji

 Fudbaler umro na utakmici u Albaniji Izvor: YouTube/MCN TV

Fudbaler iz Gane Rafael Dvamena (28) preminuo je na utakmici u Albaniji, gdje je igrao za Egnatiju. U toku meča protiv Partizanija, njemu je pozlilo, pao je na teren i odmah je izgubio svijest. Saigrači, kao i fudbaleri protivničkog tima pokušali su da mu pomognu, ali to nisu uspjeli ni ljekari na operacionom stolu, na koji je hitno prebačen sa terena i gdje je podvrgnut operaciji.

Nažalost, nekad veliki talenat Gane, za čiju je reprezentaciju odigrao devet utakmica, nije dobio ovu bitku, a već se znalo da ima problema sa srcem. On je 2017. godine pao na ljekarskim pregledima u pokušaju da potpiše za Brajton u Premijer ligi, pa je tada ostao igrač Ciriha. Dvije godine godine, doktori su mu predlagali da hitno napusti fudbal zbog opasnosti da bi mogao da snosi strašne posljedice, ali je ipak ostao na terenu i nastavio karijeru poslije operacije kojom mu je ugrađen defibrilator.

Ipak, ni tu nije bio kraj njegovim problemima sa srcem. U ljeto 2020. godine, kada je prešao u Dansku, bio je povučen sa svih aktivnosti ekipe zbog istog problema i zbog zabrinutosti za njegovo stanje. Fudbalerov tadašnji klub, Vejle, oglasio se i rekao da on više neće moći da nosi dres tog danskog tima, pa je ubrzo uslijedio rastanak. I ni ta opomena ga nije zaustavila.

U junu 2021. godine, on je potpisao ugovor sa austrijskim niželigašem u Lincu i u njegovom dresu se srušio na terenu na meču Kupa Austrije. Utakmica je hitno prekinuta, a on je prebačen u bolnicu i tada je imao sreće. Ovog vikenda, ljekari nisu mogli da mu pomognu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC