• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski fudbaler skoro umro na terenu, a sad dobio tragične vijesti: Slomila ga jeziva smrt saigrača! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragiša Gudelj je za dlaku izbjegao smrt na terenu u martu, a sada je dobio tragične vijesti. Preminuo je njegov prijatelj i saigrač Alvaro Prijeto.

 Dragiša i Nemanja Gudelj tužni zbog smrti Alvara Prijeta Izvor: Twitter/CordobaCF_ofi/Instagram/dragigudelj/printscreen

Nakon tragedije u Španiji oglasila su se i braća Gudelj! Poslije nekoliko dana potrage, mladi 18-godišnji fudbaler Kordobe Alvaro Prijeto pronađen je mrtav između dvije kompozicije vozova na pruzi, a oba brata su se oprostila od svog saigrača i prijatelja. 

Lijevi bek Kordobe Dragiša Gudelj igrao je u Kordobi sa Alvarom i on je uz sliku poginulog fudbalera napisao: "Moje iskreno saučešće za cijelu porodicu mi smo uz vas. Počivaj u miru, Alvaro".

Njegov stariji i poznatiji brat Nemanja se takođe oglasio i na instagramu objavio sliku Prijeta uz emotikone koji se mole i emotikone krsta. 

Prijeto je prije nekoliko dana nestao i izgubio mu se svaki trag nakon što je propustio voz kojim je trebalo da se iz Sevilje vrati u Kordobu. Pogledajte kako je njegovo tijelo pronađeno na pruzi: 

Dragiša Gudelj se tek nedavno vratio na teren poslije drame koju je on preživeo igrajući za Kordobu. Nekadašnji fudbaler mladog tima Ajaksa, Velena, Vitorije Giramaeš i rezervne ekipe Kadiza stigao je u Kordobu 2022. godine, a 25. marta 2023. je na meču sa Rasing Ferolom kolabirao u 11. minutu. 

Srećom, reakcija ljekara je bila brza i uz dva defibrilatora Gudelj je stabilizovan. Nakon 10 minuta je odvezen u obližnju bolnicu, a meč je prekinut. Gudelj je preživio srčani udar, a ljekari su kasnije otkrili da je zaporavo na nekoliko minuta on bio mrtav! Uspio je srećom da se oporavi, pa čak i da postigne gol po povratku na teren, a sada tuguje zbog smrti saigrača u prijatelja. 

Izvor: Instagram/dragigudelj/printscreen

Izvor: Instagram/nemanjagudelj/Screenshot

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC