• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Paunović se vraća u Evropu? Užasno počeli sezonu, pa se sjetili Srbina - radiće u Primeri!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Španski prvoligaš želi da u svoje redove dovede Veljka Paunovića.

 Almerija želi Veljka Paunovića za trenera Izvor: Profimedia

Veljko Paunović (46), nekadašnji selektor "orlića" i aktuelni šef stručnog štaba u Čivasu iz Gvadalahare mogao bi da napravi senzacionalan transfer u Evropu! Kako prenosi dobro obaviješteni Fabricio Romano, za usluge osvajača Mundijalita 2015. godine zainteresovana je Almerija, čiji je dres nosio prije tačno deceniju i po!

Paunović u ugovoru ima izlaznu klauzulu koju bi Almerija voljela da iskoristi, a baš u srpskom stručnjaku vide rješenje. Ukoliko bi do dogovora došlo, Veljko bi imao veoma težak zadatak da sa dna tabele izvuče ekipe koja je u prvih osam mečeva španskog prvenstva osvojila samo tri boda, bez ijedne pobjede i uz čak 21 primljen gol!

Ipak, Veljko Paunović sigurno neće lako odbaciti opciju da se vrati u Evropu, nakon što već više od godinu dana sjedi na klupi meksičkog tima. Prethodne sezone izmakla mu je titula sa Čivasom, a njegov klub trenutno nije u samom vrhu tabele. Sa druge strane, Španija je njemu izuzetno dobro poznata jer je veliki dio igračke karijere proveo u njenim klubovima. Nakon odlaska iz Partizana nastupao je za Atletiko Madrid, Marbelju, Majorku, Ovijedo, Tenerife, pa kratko za Hanover, opet u Španiji za Hetafe, ruski Rubin iz Kazanja, Almeriju i Partizan, prije nego što se u dresu Filadelfije penzionisao.

Kao trener predvodio je reprezentaciju Srbije u tri uzrasta, a zatim radio kao prvi trener Čikaga u MLS ligi, engleskog drugoligaša Redinga i Čivasa koji je velikan fudbala u Meksiku. Možda je sada pravo vrijeme za Primeru i veliku pozornicu u Evropi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC