• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko traži promjene u Fenerbahčeu: Srpski trener pojačava stručni štab turskog kluba

Širi se balkanska porodica u Fenerbahčeu, pošto je Edin Džeko imao specijalan zahtjev.

 Zoran Mirković stiže u Fenerbahče na zahtjev Džeke Izvor: instagram/fenerbahce

Fenerbahče je ovog ljeta doveo trojicu Ex-Yu igrača i čini se da su svi u toj priči napravili sjajan potez. Dušan Tadić, Edin Džeko i Dominik Livaković van terena sjajno funkcionišu i druže se svakodnevno, dok je klub od njih mnogo dobio i na terenu, pošto tim za sada funkcioniše dosta dobra.

Zbog dobrih igara i uticaja, Balkanci se pitaju i za još neke stvari... Tako su Džeko i Tadić pred reprezentativnu pauzu održali i sastanak sa predsjednikom kluba Alijem Kodžom, a ako je vjerovati turskim medijima - na stolu je bio i jedan poseban zahtjev. Preciznije, uputio ga je Edin Džeko i navodno je od Alija Kodža tražio da se hitno pojača stručni štab Fenerbahčea, predloživši direktno i koga to trener Ismail Kartal treba da dovede.

Navodno, Džeko je tražio da Ismail Kartal angažuje trenera koji posjeduje više stranih jezika - pošto imaju dosta stranaca u ekipi - i navodno je predlog za to bio Zoran Bata Mirković. Bivši reprezentativac Srbije bi na taj način poslije nekoliko godina reaktivirao trenersku ekipu, pod uslovom da bude zainteresovan.

"Bata" je bio član Fenerbahčea i igrao je za ovaj klub od 2000. do 2003. godine, dok je trenersku karijeru pauzirao 2019. po odlasku iz Partizana. Od tada se rijetko pojavljuje u medijima. Vidjećemo da li ga čeka veliki povratak u Istanbulu gdje bi pored sebe imao Edina Džeka, Dušana Tadića, Dominika Livakovića i Mihu Zajca, kojima bi očigledno "prijao" još jedan Balkanac da bi se osjećali potpuno ugodno.

Podsjetimo, Bata Mirković je u igračkoj karijeri nosio dres Radničkog iz Svijanca, Rada, Partizana, Atalante, Juventusa, Fenerbahčea, a zatim ponovo Partizana u kome je "okačio kopačke o klin" 2006.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC