• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u grupi Srbije, sve se mijenja! Bugari im pomogli, mogu na prvo mjesto, ali i da ispadnu

Mađarska i Bugarska režirale dramu u grupi u kojoj je Srbija.

 Bugarska Mađarska kvalifikacije za EURO 2024 Izvor: Fonet/Zsolt Szigetvary/MTI

Fudbalska reprezentacija Srbije ne samo da će u nedjelju u Leskovcu protiv Bugarske (15.00) igrati za odlazak na Evropsko prvenstvo, nego će igrati i za prvo mjesto u grupi "G"! Sve se zakomplikovalo danas pošto su večeras Bugarska i Mađarska u Sofiji remizirale 2:2, tako da će se sve odlučivati u posljednjem kolu.

Mađarska ima 15 bodova i u "pol" poziciji je za prvo mjesto u grupi, ali ako izgubi od Crne Gore u Budimpešti - tada bi Srbija u slučaju pobjede nad Bugarskom uspjela da ih preskoči. To i dalje nije prioritet ove reprezentacije, nego samo puki plasman na EURO 2024 na kome nisuigrali od 2000. godine, ali svakako nije loše za znati da "orlovi" imaju još jednu motivaciju protiv Bugarske. Svakako, selektor Stojković je odavno najavio da neće igrati "na bod", koji je dovoljan za ispunjenje cilja.

Vidjeli smo inače dva preokreta. Prvo je Adam doveo Mađarsku u vođstvo u 10. minutu, da bi potom Delev u 24. minutu izjednačio rezultat. Samo 13 minuta kasnije Antov je dobio crveni karton, da bi se u 57. isključenjem Kerkeza izjednačio broj igrača na terenu. To je iskoristila Bugarska koja je u 79. iz penala preko Despodova došla do preokreta, ali tu nije bio kraj pošto je u autogol Petkova u 97. minutu postavio konačan rezultat.

Ovo je ujedno upozorenje i fudbalerima Srbije pošto je Bugarska očigledno zaigrala bolji fudbal nego kod Mladena Krstajića.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC