• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opšti haos u grupi Srbije: UEFA spremna da meč Bugara registruje službenim rezultatom, neće se igrati!?

Uoči meča Bugarske i Mađarske, koji je prvo trebalo da se igra u Sofiju, pa u Plovdivu, nastao je pravi haos.

 Utakmica Bugarska Mađarska bi mogao biti registrovan službenim rezultatom Izvor: Profimedia

Uoči novembarskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - pravi haos u grupi Srbije. Reprezentaciji Mađarske potreban je samo bod da bi se zvanično plasirala na kontinentalni turnir, a pred meč sa Bugarima u gostima stižu informacije da se taj susret možda neće ni igrati. Prema posljednjim informacijama, Bugarska bi mogla da izgubi meč za "zelenim stolom" pošto postoje dobre šanse da UEFA meč registruje službenim rezultatom.

Osnovni problem leži u tome što je Fudbalski savez Bugarske prije desetak dana donio odluku da se meč iz Sofije "preseli" u Plovdiv i oko toga postoji spor. Vlasnik firme koja izvodi radove na stadionu Boteva, poslao je pismo gradonačelniku u kome se protivi igranju utakmice jer je u toku rekonstrukcija i prema njegovim riječima "nije bezbjedno da se igra".

Zbog toga je gradonačelnik Plovdiva odbio da potpiše saglasnost da se meč Bugarska - Mađarska igra na tom stadionu, prosto ne želi takvu vrstu odgovornosti na svojim plećima, a zbog toga su u Fudbalskom savezu Bugarske pobjesnili. Prema njihovim riječima ili će se meč igrati na tom stadionu ili "neće nigdje", odnosno Mađarska će pobijediti 3:0 zbog toga što će UEFA taj susret registrovati službenim rezultatom.

Sve u svemu do te utakmice ostala su samo tri dana i prava je drama šta će se dogoditi, ali Mađarsi svakako "trljaju ruke". Što se tiče Srbije, Bugarska nam dolazi u goste 19. novembra u Leskovac i u tom susretu će se riješiti sudbina "orlova" povodom odlaska na Evropsko prvenstvo. Dovoljan nam je bod za to.

Tim povodom, danas u 12 časova selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratiće se javnosti i obrazložiti pozive za predstojeće mečeve "orlova".



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC