• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bugarska mijenja selektora: Mladen Krstajić pred otkazom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić mogao bi da napusti Bugarsku prije meča protiv "orlova".

 Mladen Krstajic dobija otkaz u Bugarskoj Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi da odlučuje o plasmanu na Evropsko prvenstvu u posljednjem kolu kvalifikacija, na susretu protiv selekcije Bugarske, a pitanje je da li će taj meč na klupi komšija dočekati Mladen Krstajić. Nekadašnji reprezentativac i selektor Srbije nalazi se na udaru kritika tamošnje javnosti zbog katastrofalnih rezultata i mogao bi da bude otpušten prije završetka aktuelnog kvalifikacionog ciklusa.

Ukoliko bi se to desilo prije novembarske pauze, Bugarska bi u Srbiju - vjerovatno u Leskovac - došla sa novim liderom nacionalnog tima. Za sada se spekuliše da je selektor mlade reprezentacije Bugarske Aleksandar Dimitrov, inače veliki krtičar rada Mladena Krstajića, prvi kandidat da zamijeni srpskog stručnjaka na klupi reprezentacije.

Novi trener na klupi reprezentacije Bugarske sigurno bi razmdrao tim koji je tokom kvalifikacionog ciklusa odigrao nekoliko izuzetno loših mečeva i samo protiv Srbije na svom terenu pokazao se kao ozbiljan rival. Za "orlove" nikako ne bi bilo dobro da Bugari na meču protiv srpske selekcije popravljaju užasan utisak iz kvalifikacija, jer bi - u zavisnosti od meča protiv Crne Gore - bodovi sa tog susreta možda bili neophodni.

Inače, Bugarska se nalazi na posljednjem mjestu kvalifikacione grupe i osvojila je samo dva boda u dosadašnjih šest mečeva. Remizirali su u Litvaniji, kao i na svom terenu protiv Srbije, a prije samo nekoliko dana Litvanci su ih deklasirali na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji. Do kraja kvalifikacionog ciklusa koji će pokušati što prije da zaborave ostali su im mečevi protiv Mađarske i Srbije, a ne treba ni pominjati da su na oba autsajderi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC