• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trojka" Borca protiv BSK-a: Crveno-plavi sigurni u duelu sa "romantičarima"!

Autor Dragan Šutvić

Igrači Vinka Marinovića savladali su ekipu BSK-a u kontrolnoj utakmici igranoj na Gradskom stadionu.

 borac bsk  Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca trijumfovali su nad BSK-om rezultatom 3:0 u kontrolnoj utakmici odigranoj ove subote na glavnom terenu Gradskog stadiona.

Crveno-plavi su do prednosti nad "romantičarima" sa Čaira stigli pogotkom Stojana Vranješa sa bijele tačke, prednost je udvostručio Milan Makarić, dok je konačan rezultat postavio Hoze Rikardo Kortes.

Duel sa ekipom koju predvodi Bojan Puzigaća bio je veoma dobra provjera pred niz gostujućih utakmica koje će lider premijerligaške tabele odigrati do kraja polusezone.

Redom će, prije zimske pauze, Borac gostovati Igmanu, Slogi Meridian, Zvijezdi 09 i Posušju u okviru bh. elite, te Radniku iz Hadžića u zaostaloj utakmici šesnaestine finala Kupa BiH.

"Iskoristili smo prvenstvenu pauzu da odmjerimo snage sa ekipom BSK-a koji odlično igra u Prvoj ligi Republike Srpske. Bila je ovo dobra provjera za obje ekipe i jedna dobra prilika da svi igrači odigraju svoje minute, te da se još bolje pripremimo za naredni period. Moramo da budemo zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone. Na liderskoj smo poziciji u prvenstvu i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu do samog kraja. Cilj nam je da u preostalim utakmicama izvučemo maksimalan broj bodova i da okončamo jesenji dio sezone na prvom mjestu", rekao je nakon utakmice prvotimac Borca Alen Jurilj.

BSK-u su, sa druge strane, ostale još dvije utakmice do kraja polusezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Trenutno sedmoplasirani tim republičkog šampionata će 25. novembra gostvati Drini, dok će prvi dio prvenstva završiti 1. decembra, domaćom utakmicom sa Borcem iz Kozarske Dubice.

"Bila je jedna čvrsta utakmica. Mi smo pokušali da pariramo najboljoj ekipi u BiH koja je danas, još jednom, pokazala da je u ovom trenutku zasluženo najbolja u Premijer ligi BiH i da ima veliki kvalitet u svojim redovima. Mi smo pokušali da im pariramo koliko smo mogli, dali smo svoj maksimum. Bila je ovo odlična provjera za obje ekipe. Što se tiče dosadašnjeg dijela sezone, možemo da budemo zadovoljni. Ovo je naša povratnička sezona u Prvoj ligi Repulike Srpske i u gornjem smo dijelu tabele. Očekujem dobre rezultate u preostale dvije utakmice do kraja jesenjeg dijela i da se bodovno još popravimo na tabeli", rekao je poslije utakmice sa Borcem Denis Malešević, asistent u stručnom štabu FK BSK.

BORAC: Pavlović, Đekić, Ćelić, Pejović, Erera Kardona, Pišek, Barski, Hrelja, Vranješ, Mihajlović. Još su igrali: Stjepanović, Jokić, Subić, Fićović, Terzić, Jurilj, Kortes, Predragović, Makarić. Trener: Vinko Marinović.

BSK: Modić, Šaula, Kujundžić, Runić, Terzić, Radulović, Petrović, Đorđević, Milanović, Savanović, Perović. Još su igrali: Stojić, Pušić, Gavrić, Erić. Trener: Bojan Puzigaća.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Samo borac

Ne gostujemo tuzla sitiju već zvijezdi 09

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC