• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eden Azar odbio arapske milione

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Eden Azar je jedan od rijetkih koji su odbili novac iz Saudijske Arabije i to zato što želi da uživa sa porodicom i da se konačno ne usteže od hrane.

 Eden Azarodbio 60 miliona iz Saudijske Arabije Izvor: Profimedia/Photo News

Belgijski fudbaler Eden Azar iznenadio je mnoge odlukom da se povuče u 33. godini. Ljetos je napustio Real Madrid poslije isteka ugovora i svima se činilo da će otići u jednu od liga za igrače koji su "jednom nogom u penziji", međutim nakon nekoliko mjeseci razmišljanja - donio je odluku da je za njega najbolje da se oprosti od fudbala.

Ono što do sada nismo znali da je imao suludu ponudu iz Saudijske Arabije i to u visini od 60 miliona evra, a iako nije u javnosti pričao o tome, razotkrio ga je njegov bivši saigrač i prijatelj Džon Obi Mikel. Gostujući u jednom podkastu, Nigerijac je otkrio da Azar nije čak ni razmatrao tu ponudu uprkos tome što je "bogata", prosto jer sebe nije vidio u takvom svijetu, nakon što se već takmičio na najvišem nivou.

"Kaže mi - Džon, da idem u Saudijsku Arabiju gdje ću zarađivati milion nedjeljno i šta onda? Imao sam dvije-tri ponude da odem u Saudijsku Arabiju. Rekao mi je, Mikele, imam ja dovoljno novca. Znaš kako sam živio. Nisam mnogo tražio i imam dovoljno novca da živim sa porodicom i podižem djecu", ispričao je bivši Azarov saigrač iz Čelsija.

Gdje god je igrao, Azar je bio jedan od najplaćenijih igrača lige, tako da je zaradio ogroman novac u Čelsiju i Real Madridu, s tim da u posljednje tri godine u "kraljevskom klubu" jedva da je igrao. Kako zbog povreda, tako i zbog svojih navika da možda i previše uživa u hrani. Možda je i to jedan od razloga zašto nije mogao da "probuši kašiku" na još koju godinu i obezbijedi generacije, Azar vjeruje da su više nego obezbijeđeni.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC