• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan primi gol svaki put kad on dodirne loptu!

Krilni napadač TSC-a Aleksandar Ćirković napravio je haos Partizanu u prvih 45 minuta derbija kola Superlige u Humskoj.

 Aleksandar Ćirković napadač koji uništava Partizan Izvor: TV Arena sport/screenshot

Spektakularan gol dao je Aleksandar Ćirković u utakmici Partizan - TSC. Pozajmljeni igrač Krila Sovjetov, pogodio je direktno iz kornera, poslavši loptu sa takvim "felšom" i tako visoko da je samo "propala" kraj lijeve stative gola Aleksandra Jovanovića. Iako zaista zvuči teško objašnjivo, ali čuvar mreže zaista nije mogao mnogo toga da uradi osim da prati kako lopta "upada" u njegovu mrežu nakon što je prethodno pogodila stativu.

Nevjerovatno zvuči da je TSC sva tri gola dao praktično na isti način - poslije Ćirkovićevih centaršuta baš sa istog mjesta. Kada god je postavio loptu stvorio je šansu ekipi Žarka Lazetića, a nakon što se on "upisao", golove su poslije unaprijed osmišljenih minijatura postigli štoper Nemanja Stojić i vezista Milan Radin, bivši igrač Partizana.

Pogledajte kako je direktno iz kornera matirao golmana Aleksandra Jovanovića:

Ko je Aleksandar Ćirković (22)? Krilni napadač iz Smederevske Palanke došao je u TSC prošlog jula i bio je član mlade reprezentacije Srbije, u uzrastu do 21 godine. Fudbalski je ponikao u Admiri u Austriji i iz nje je 2021. godine stigao u srpski fudbal kada je potpisao za Mačvu. Poslije kratke epizode u Šapcu vratio se sa pozajmice u Admiru, pa je potpisao za španski Gimnastik. Iz tog tima je u januaru 2022. došao u Voždovac, poslije samo šest mjeseci je prešao u Krila Sovjetov i iz Rusije se prošlog ljeta vratio u Srbiju, a u Humskoj igra meč života.

Partizan je sigurno znao da je Ćirković u sjajnoj formi, jer je prije meča u Humskoj bio strijelac i u prethodna dva kola, protiv Čukaričkog i Vojvodine, ali malo ko je mogao da očekuje da će Aleksandar ovako eksplodirati na teren lidera Superlige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC