• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Partizan TSC uživo prenos livestream
 Superliga Partizan TSC uživo prenos livestream

DEBAKL PARTIZANA u Humskoj - 0:4! TSC pregazio lidera, raspad tima Igora Duljaja u derbiju!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

TSC rastavio na delove lidera Superlige. Crvena zvezda se primakla na tri boda minusa.

 Superliga Partizan TSC uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Partizan je izgubio od TSC-a 0:4 i debaklom na svom stadionu doživio prvi poraz u superligaškoj sezoni.

Protiv jedine ekipe koju do sada nije pobijedio (uz neodigrani derbi protiv Crvene zvezde), lider Superlige primio je do poluvremena tri gola nakon kornera iz istog ugla - kraj tunela stadiona u Humskoj, a u nastavku je Uroš Milovanović pogodio nebranjenu mrežu udarcem sa oko 18 metara, da postavi konačnih 0:4.

Blistao je u Humskoj najbolji igrač utakmice Aleksandar Ćirković, koji je pretvarao u gol svaki svoj kontakt sa loptom do pauze. Najprije je dao gol direktno iz kornera, kao nekada Piksi na istom stadionu, a onda je iz istog ugla centrirao za minijature TSC-a u kaznenom i za golove štopera Nemanje Stojića i defanzivnog veziste Milana Radina.

Bilo je ovo košmarno veče crno-bijelih, koji su prvi put ove sezone bili nadigrani i potučeni u Humskoj, pa će neuspjeh sigurno uključiti alarme, jer je do sada čvrst i izuzetno "žilav" tim Duljaja večeras ostao bez odgovora na udarce razigranih gostiju. Iskustvo iz Lige Evrope gosti su prenijeli u Humsku i pokazali sve naučene lekcije u međunarodnom takmičenju, pa su samo ofsajdi u završnici učinili da konačan rezultat ne bude 0:5, 0:6, a možda i još ubjedljiviji od toga.

Pročitajte izvještaj meča klikom na "Razvoj događaja".

20:22

KRAJ UTAKMICE, PARTIZAN JE IZGUBIO 0:4 OD TSC-A!

Tim Žarka Lazetića deklasirao je lidera Superlige u Humskoj!

20:21

88' Nije gol i nije petarda - poništen pogodak za 0:5

TSC je ponovo zatresao mrežu posle udarca Miloša Pantovića za ogromnih 0:5 u Humskoj. Sudija je poništio gol uz konsultaciju sa VAR sobom, ali to nije prevelika uteha za navijače, koji uveliko odlaze sa stadiona.

20:17

85' Gol za 0:5 poništen zbog ofsajda

Sudija je čekao do poslednjeg trenutka i nakon postignutog gola podigao ofsajd-zastavicu. I bio je u pravu, jer Miloš Pantović jeste bio u nedozvoljenoj poziciji na početku akcije.

20:12

80' Ponovo tenzija - ispred kaznenog prostora gostiju

Štoper TSC-a Nemanja Stojić dobio je žuti karton jer je rukom uhvatio Mihajla Ilića, nakon što ga je Partizanov defanzivac prethodno odgurnuo u duelu za loptu pri skoku

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:07

74' Ni gol, ni penal za Partizan

Najlepša akcija Partizana večeras završena je šutem koji je blokirao fudbaler TSC-a Nemanja Petrović. Sudija Pavle Ilić nije pokazao na belu tačku u 75. minutu, dok Igor Duljaj pravi izmenu i izvodi iz igre Alda Kalulua, a uvodi Sameda Baždara.

19:59

67' Opet preti TSC, Partizan se ovog puta spasao

Fenomenalni Ćirković je ponovo napravio sebi prostor na levoj strani, dodao loptu svom kapitenu Nemanji Petroviću, koji nije pogodio protiv svog bivšeg tima. Lopta je otišao visoko preko gola.

19:56

64' Antić šutira snažno - korner

Posle duplog pasa Natha i Meniga, lopta dolazi do levog beka Nikole Antića, koji snažno šutira, a golman TSC-a Veljko Ilić dobro je postavljen i izbija loptu u još jedan korner za domaće.

19:55

63' Jovanović sprečava "petardu"

Partizanov golman ima najviše posla među crno-belima. Ponovo je Ćirković probio po levoj strani, prošao trkom Aranđela Stojkovića, šutirao ka golu, a iskusni čuvar mreže je sprečio gol.

19:54

Prvi korner za Partizan - u 62. minutu!

Kalulu nije našao prostor da prebaci loptu na desnu nogu, a u nastavku akcije Partizan je izborio prvi korner na meču. Podsetimo, TSC je ih pet udaraca iz ugla postigao tri gola.

19:49

56' Ovog puta nije gol, ostaje 0:4!

Ćirković je dobio loptu na levom ćošku kaznenog prostora, ponovo je šutirao snažno, ali ovog puta nije pogodio.

Izvor: MN PRESS

19:43

52' Umalo 0:5!

Ćirković je petom ostavio loptu Ifetu Đakovcu, koji je natrčao na nju na ivici kaznenog prostora i promašio gol. Malo, malo je nedostajalo da pukne "petarda" u 52. minutu meča u Humskoj posle kojeg će crno-belima brideti obrazi.

19:42

GOL - TSC VODI 4:0 PROTIV PARTIZANA!

Kontranapad, istrčavanje golmana Aleksandra Jovanovića i gol Uroša Milovanovića! Gađao je sa 18 metara i pogodio nebranjenu mrežu.

Izvor: MN PRESS

19:39

46' Duljaj odmah pravi promenu!

Kvinsi Menig mora u igru od prvog trenutka nastavka umesto Frenka Kanutea, a Aranđel Stojković ulazi umesto Aleksandra Filipovića. Duljaj odmah reakcijom pokazuje šta je prvo što je moralo da se popravi posle šokantnih 0:3 u prvom delu meča.

19:26

Ko je igrač koji pravi pakao Partizanu?

Partizan je primao gol od TSC-a praktično svaki put kad je Aleksandar Ćirković dodirnuo loptu.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

19:17

43' Mirna faza meča u Humskoj

Nakon što je Radin dao prvi gol posle četiri godine, meč je potpuno umiren i kao da oba tima iščekuju poluvreme. Igor Duljaj vodi ekipu Partizana tako što stoji kraj aut-linije, ali ne uspeva da probudi svoj tim dok TSC sporadično kreće u napade po četvrti gol. Čuju se i prvi zvižduci sa tribina.

Izvor: MN PRESS

19:11

Strelac trećeg gola - bivši igrač Partizana!

Treći gol za TSC i za vođstvo 3:0 postigao je Milan Radin (32), vezista crno-belih koji je bio član poslednje šampionske generacije u Humskoj i osvajač "duple krune" 2017. godine pod vođstvom trenera Marka Nikolića. Posle toga on je otišao u Kazahstan, u Aktobe.

Izvor: MN PRESS

19:07

33' PARTIZAN GUBI 0:3!

Ponovo je centrirao Aleksandar Ćirković i ponovo je Partizan primio gol iz kornera sa istog mesta - iz ćoška u blizini tunela u Humskoj! I zaista, crno-beli su u prvih pola sata derbija u pravom mračnom tunelu, iz kojeg je sve manje šanse da izađu. Naprotiv, preti im rezultatska katastrofa! 

19:03

29' Crno-beli traže penal, Pavle Ilić i VAR kažu - NE!

Tražili su fudbaleri Partizana jedanaesterac sugerišući da je lopta pogodila Nemanju Petrovića u ruku, arbitar Pavle Ilić je prekinuo igru da bi u VAR sobi snimak pregledali Milan Stefanović i Dušan Pančić, a nakon svega nije bilo penala.

18:59

26' Natho šutira, Nemanja Stojić blokira!

Sve konkretnije prete crno-belih! Sada je Bibras Natho šutirao snažno, a štoper gostiju Stojić, strelac drugog gola, blokirao je taj udarac i sačuvao vođstvo svog tima 2:0.

18:57

21' Partizanov prvi konkretan napad

Centarfor Nemanja Nikolić pokrenuo je ofanzivu i loptu ka golu TSC-a, dodao je levo od sebe Gajasu Zahidu, a njegov šut je bio izblokiran. Crno-beli polako dolaze sebi posle šokantnog početka i dva ekspresno primljena gola.

18:52

18' Haos na terenu - Aldo Kalulu dobio žuti

Izdržao je nekoliko prekršaja Partizanov vezista Kalulu nakon povlačenja Nemanje Petrovića, nekadašnjeg igrača Partizana, a onda je nastalo koškanje posle kojeg je Kalulu dobio žuti karton. Petrović ga je zaustavio uhvativši ga za vrat, a Kalulu je bio vidno nervozan i nakon nekoliko metara je sa obe ruke uhvatio kapitena TSC-a za glavu.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

18:49

15' Partizan u velikim problemima!

I nakon što je dao dva gola, TSC nastavlja da napada Partizan u Humskoj. Sve vreme se igra na polovini terena domaćih, na kojoj se gosti dodaju i to bez previše otpora šokiranih crno-belih.

18:44

11' TSC VODI 2:0 U HUMSKOJ, OPET POSLE KORNERA!

Ponovo je Partizan primio gol posle kornera sa iste strane, izvedenog kraj tunela stadiona u Humskoj. Ovog puta nije gol "pao" direktnim udarcem, već posle asistencije Aleksandra Ćirkovića i "mata" Nemanje Stojića, koji je velikim kiksom odbrane ostao potpuno sam u petercu. Jovanović nije mogao ništa!

18:40

Ovako je izgledao gol TSC-A

18:36

3' KAKAV GOL TSC-A U HUMSKOJ - PRAVO IZ KORNERA!

Aleksandar Ćirković doveo je TSC u vođstvo golom direktno iz kornera! Šutnuo je desnom nogom sa leve strane, pogodio dalju stativu i poslao loptu u mrežu crno-belih!

Izvor: Printscreen/Arena Sport

18:34

Odmah opasnost pred golom Partizana!

Golman crno-belih Jovanović skrenuo je oštar centaršut sa leve strane u korner. Bila je ovo veoma opasna lopta, koja je prozujala kroz peterac.

18:33

Meč je počeo!

18:32

Sastavi

  • Partizan: Jovanović - Antić, Belić, Filipović, Ilić, Kalulu, Kanute, Marković, Natho, Nikolić, Zahid
  • TSC: Ilić - Ćalušić, Ćirković, Cvetković, Krstić, Milosavljević, Milovanović, Petrović, Radin, Stojić, Đakovac
18:30

Prvi protiv trećeplasiranog!

TSC izlazi na teren u Humskoj kao trećeplasirani na tabeli, sa 14 bodova manje od Partizana. Na klupi gostiju iz Bačke Topole je Žarko Lazetić, nekadašnji napadač Partizana, asistent u stručnom štabu i bivši vršilac dužnosti trenera crno-belih.

Izvor: MN PRESS

18:29

Partizan igra za 14. pobedu u nizu

Crno-beli imaju za sobom sjajan niz pobeda kojiim su se učvrstili na čelu tabele. Partizan je ove sezone odigrao nerešeno na startu protiv TSC-a, a potom je pobeđivao Vojvodinu, Radnički, Javor, IMT, Radnik Surdulicu, Železničar, Napredak, Mladost, Spartak, Radnički 1923, Voždovac, Novi Pazar i Čukarički.

18:27

Pogledajte tabelu Superlige



Standings provided by Sofascore

18:27

Dobro došli u tekstualni prenos meča!

Partizan - TSC počinje u 18.30 časova, pratite meč uz MONDO.

UKRATKO

  • Partizan - TSC 0:4 (0:3)
  • Ćirković pogodio direktno iz kornera
  • TSC dao tri "slična" gola
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije