• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Švedskoj zbog Zlatanovog sina! "Pjunuti" je Ibra, neće Hrvatsku i Bosnu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Cijela Švedska na nogama, Zlatanov sin će igrati za Švedsku, iako je u teoriji mogao i za Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu po babi i dedi.

 Sin Zlatana Ibrahimovića Vinsent igraće za Švedsku Izvor: Profimedia/Bildbyran / ddp USA

Zlatan Ibrahimović završio je tokom ljeta igračku karijeru, ali nećemo još dugo čekati da ovo prezime ponovo "zaživi" u fudbalu. Zlatanov sin Vinsent napunio je 15 godina i dobio je poziv da se priključi kampu reprezentacije Švedske na kome su igrači rođeni 2008, a malo je reći da su zbog njega mediji "poludjeli".

Obično ovakvi događaji znaju da prođu i bez novinara, međutim sada je vladalo nezapamćeno interesovanje zbog "malog Ibre" koji će evidentno zbog svog oca biti pod velikim pritiskom. Čim je stigao poziv da se priključi U15 selekciji Švedske, mediji su počeli da pišu o njemu, a zatim su iz medijskih kuća širom svijeta doputovali na trening na kome su vladale posebne mjere obezbjeđenja. Recimo, nisu smjeli da ga intervjuišu...

"Novinari ne smiju da razgovaraju sa njim", kazala je portparolka Fudbalskog saveza Švedske Petra Toren, vjerovatno i na savjet Zlatana Ibrahimovića i poručila da je ostalih 65 fudbalera dostupno medijima: "Kolektivna je ocjena da on ne bi trebalo da bude dostupan medijima. Trebalo bi da ima što prirodniji ulazak u ovakvo okruženje."

Zbog svega ovoga, Šveđani su se dosjetili da Vinsenta Ibrahimovića i njegovu grupu "udalje od kamera" kako bi novinari imali što manje materijala, ali nisu uspjeli da zaustave foto-reportere.

Pogledajte kako izgleda mali Vinsent Ibrahimović, inače fudbaler veznog reda, dok Zlatan ima i sina Maksimilijana koji još nije stigao do ovog nivoa fudbala. Vidjećemo da li će krenuti istim stopama...

Pogledajte i kako izgleda Vinsentova majka Helen Seger:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC