• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra zbog Krkića udario na Mesija i Gvardiolu!

Autor Dragan Šutvić

Zlatan Ibrahimović suprotstavio se Lionelu Mesiju zbog Bojana Krkića tokom svog boravka u Barseloni.

 bojan krkić o zlatanu ibrahimoviću Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen /MN Press

Zlatan Ibrahimović je boravio u Barseloni samo jednu sezonu, ali je ostavio neizbrisiv trag i ostao urezan u sjećanju tadašnjih saigrača i trenera. O tome je govorio i bivši fudbaler Bojan Krkić, koji je imao priliku da osjeti kako je to biti pod zaštitom Šveđanina. Mladi Lionel Mesi nije volio konkurenciju, a Pep Gvardiola nije previše cijenio španskog fudbalera srpskog porijekla.

Ibrahimović je na kraju napustio Kamp Nou, delimično zbog neslaganja s Gvardiolom, a poslije mnogo godina ćutanja o odnosu sa Šveđaninom, Krkić je konačno otkrio detalje iz svlačionice. Imao je sreće da tada Ibra riješi da ga stavi pod svoju direktnu zaštitu!

"Ibra ima mnogo veće srce od svog tijela. Uvjeravam vas u to. Sejćam se kada je stigao u Barselonu. Bili smo u svlačionici, bio je udaljen od mene. Pozvao me i kako sam mu se približavao, video sam da postaje sve veći i veći. Najterao me da sjednem do njega i rekao: "Ne brini. Dok god sam ovdje, zaštitiću te". I mislio je to ozbiljno", počeo je priču Krkić. 

"To mi je mnogo pomoglo. Ibra je ogromna medijska figura i jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, ali je takođe kao osoba izuzetno osjetljiv, što je pokazao u svlačionici Barselone tokom te jedne sezone", zaključio je Krkić o bivšem saigraču.

Ibrahimović je napustio Barselonu u ljeto 2010. godine, dok je Krkić ostao još jednu sezonu. Kako nije imao zaštitu od Šveđanina, izgubio je svoje mjesto u timu, prešao je u Romu. Krkić je debitovao za Barselonu sa samo 17 godina i 19 dana i tako je oborio rekord Lionela Mesija, ali nikada nije uspio da se potpuno afirmiše u katalonskom gigantu. Kasnije je nastupao za Romu, Milan, Ajaks, Stouk siti, Majnc, Alaves, Montreal i Visel. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC