• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Rudar Prijedora ima novi posao: Radiće u klubu Gorana Pandeva!

Autor Dragan Šutvić

Bojan Krulj novi je trener Brere iz Strumice, kluba koji se nekada zvao Akademija Pandev.

 bojan krulj novi trener u klubu gorana pandeva  Izvor: Mondo/Slaven Petković

Srpski stručnjak Bojan Krulj je od januara do septembra bio na klupi Rudar Prijedora nakon čega je, zbog privatnih razloga, odlučio da se povuče.

Tim iz grada na Sani bio je u tom trenutku lider prvoligaške tabele, a nekoliko mjeseci kasnije 35-godišnji strateg pronašao je novi angažman, i to u Sjevernoj Makedoniji.

Do kraja sezone, Krulj će raditi u Breri iz Strumice, klubu čiji je predsjednik Goran Pandev, proslavljeni makedonski fudbaler i nekadašnji prvotimac Lacija, Intera, Napolija i Đenove.

"Moji prvi utisci su odlični. Privlačan mi je bio projekat koji mi je Goran predstavio i koji me je privukao da dođem u makedonski fudbal i ostvarim dobre rezultate. Cilj nam je da obezbedimo što bolji plasman na tabeli. Tim ima potencijal, ali ono što je bitno jeste da moramo da igramo konkurentno i da postižemo dobre rezultate. Imamo plan za nova pojačanja koja su potrebna za narednu sezonu", rekao je Krulj prilikom predstavljanja u novom klubu, koji je osnovan 2010. godine pod imenom Akademija Pandev.

Međutim, nakon što je Pandev postigao dogovor o spontorstvu sa italijanskom kompanijom Brera Holdings, koja je kupila 90 posto klupskih dionica, klub je dobio novo ime pod kojim se takmiči u elitnom fudbalskom rangu u Sjevernoj Makedoniji.

"Poželio sam dobrodošlicu novom treneru koji će voditi ekipu u drugom dijelu sezone. Nadam se da ćemo popraviti utisak za razliku od ove jesenje faze i bolje se plasirati na prvoligaškoj tabeli. Bojan je mlad i perspektivan, žedan novih dokaza i vjerujem da ćemo uspjeti u onome što smo zacrtali za drugi dio ovogodišnje sezone", istakao je Pandev.

Brera je prvi dio sezone u domaćem prvenstvu završila na osmom mjestu u konkurenciji 12 klubova, uz omjer od po pet pobjeda i remija, te osam poraza.

Ekipa ima dva boda više od Makedonije Đorđe Petrov, koja zauzima deseto mjesto koje na kraju sezone vodi u baraž, te tri boda više od Bregalnice i Vardara, koji su u ovom trenutku u zoni ispadanja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC